Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aparat Za Kavu

Lavazza Idola

Aparat Za Kavu Savršeno rješenje za ljubitelje kave koji traže pravi talijanski espresso doživljaj kod kuće. Korisničko sučelje osjetljivo na dodir s zvučnim povratnim informacijama ima četiri izbora i funkciju povećanja temperature nudeći prilagođen doživljaj za svaki ukus ili priliku. Uređaj označava nedostajuću vodu, spremnik s punim čepovima ili potrebu za uklanjanjem kamenca pomoću dodatnih osvijetljenih ikona i ladica za kapanje može se lako podesiti. Dizajn s otvorenim duhom, kvalitetnom površinom i sofisticiranim detaljima evolucija je ustaljenog jezika oblika Lavazze.

Espresso Stroj

Lavazza Tiny

Espresso Stroj Mali, prijateljski espresso aparat koji u vaš dom donosi autentično iskustvo talijanske kave. Dizajn je radosno mediteranski - sastavljen od osnovnih formalnih građevnih blokova - slave boje i primjene Lavazzinog dizajnerskog jezika u izradi i detaljima. Glavna školjka izrađena je od jednog komada i ima meke, ali precizno kontrolirane površine. Središnji greben dodaje vizualnu strukturu, a frontalni uzorak ponavlja horizontalnu temu često prisutnu na Lavazza proizvodima.

Kauč

Gloria

Kauč Dizajn nije samo vanjski oblik, već je i istraživanje unutarnje strukture, ergonomije i suštine objekta. Oblik je u ovom slučaju vrlo jaka komponenta, a odrezanost daje proizvodu posebnost. Prednost Glorije je u mogućnosti što je 100% prilagoditi dodavanjem različitih elemenata, materijala i završnih obrada. Velika posebnost su svi dodatni elementi koji se mogu dodati magnetima na strukturu, što proizvodu daje stotine različitih oblika.

Staklena Vaza

Jungle

Staklena Vaza Inspirirana prirodom, pretpostavka kolekcije stakla Jungle je stvaranje predmeta koji dobivaju na vrijednosti kvalitetom, dizajnom i materijalima. Jednostavni oblici odražavaju spokojnost medija, a istovremeno su bez težine i jaki. Vaze su ispuhane u usta i oblikovane rukom, potpisane i numerirane. Ritam postupka izrade čaša osigurava da svaki predmet iz kolekcije Jungle ima jedinstvenu igru boja koja oponaša kretanje valova.

Vaza

Rainforest

Vaza Vaze Rainforest mješavina su 3D dizajniranih oblika i tradicionalne skandinavske tehnike pare. Komadi u obliku ruke imaju izuzetno debelo staklo s neprimjetno plutajućim prskanjem boje. Kolekcija studiomade inspirirana je kontrastima prirode i kako stvara sklad.

Rasvjeta

Thorn

Rasvjeta Vjerujući da je moguće uzgajati i razlikovati organske oblike u prirodi bez narušavanja njihove strukture i izražavanja slučajnostima i da ljudska bića imaju instinktivni afinitet prema prirodnim oblicima, Yılmaz Dogan je rekao da je, dizajnirajući Thorn, želio odražavati rast s oblicima koji oponašati prirodu bez ikakvih ograničenja dimenzija u osvjetljenju. Trn, koji je izvor inspiracije za prirodnu granu trnja; raste u nasumičnoj strukturi i formira prirodno, zadovoljava različite potrebe i nema ograničenje veličine kao dobar dizajn rasvjete.