Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igra Za Disanje

P Y Lung

Igra Za Disanje Dizajn uređaja nalik na igračke za sve uzraste tako da će svi imati koristi od redovitog treninga s dahom za povećanje kapaciteta pluća puhanjem lopte za prolazak kroz staze s različitim kontrolnim točkama u kontroli udisaja i izdisaja zraka. Pjesme dolaze u raznim modulima, fleksibilnim i zamjenjivim. Struktura magnetskog mehanizma dizajnirana u alatu za izgradnju daha koja omogućuje prilagođavanje nečijem respiratornom stanju.

Garnitura Namještaja

ChuangHua Tracery

Garnitura Namještaja ChuangHua Tracery je prikladan za ukrašavanje doma, komercijalni prostor, hotel ili studio, čija je suština inspirisana ChuangHua, kineskim uzorkom rešetki prozora. Koristeći tehnologiju savijanja lima i premaza u prahu u živopisnoj crvenkastoj boji, postavivši se potpuno bijelom koja je uljepšala njegov svečani izgled, čineći ih slobodnima od metalne slike tvrdog, hladnog i teškog. Estetski jednostavan i čist u svom strukturalnom obliku dizajniran, kad svjetlost prođe kroz uzorak laserskog rezanja, sjena se projicira na okolni zid i pod, što pokazuje sjaj ljepote.

Igračka Za Učenje

GrowForest

Igračka Za Učenje Pomoć djeci u razumijevanju ciljeva održivog razvoja života na kopnu, zaštite, očuvanja i obnove šumarstva. Model drveća identičan je domaćim drvenim vrstama bagrema akacije, tamjan cedrovine, Tochigi, tajvanske jele, kamfora i azijske jele. Topli dodir drvene teksture, jedinstveni miris svake vrste drveća i visinski teren za različite vrste drveća. Ilustrirana knjiga priča pomaže dubokom ukorijenjenju djece s konceptom zaštite šuma, učenjem razlika između vrsta drveća na Tajvanu, dovodeći koncept očuvanja šuma sa slikovnicom.

Kofer

Rhita

Kofer Montaža i demontaža dizajnirani zbog održivosti. S dizajniranim inovativnim sustavom šarki, 70 posto dijelova je smanjeno, nema ljepila ili zakovice za pričvršćivanje, nema šivanja unutarnje obloge, što ga čini lakšim za popravak, a smanjenih 33 posto količine tereta, na kraju, produžite kofer životni ciklus. Svi se dijelovi mogu kupiti pojedinačno, za prilagođavanje vlastitog kofera ili zamjenu dijelova, nije potreban povratni kofer za popravni centar, štedi vrijeme i smanjuje ugljični otisak.

Metalna Stolica Na Otvorenom

Tomeo

Metalna Stolica Na Otvorenom Tijekom 60-ih, vizionarski dizajneri razvili su prvi plastični namještaj. Talenat dizajnera u kombinaciji sa svestranošću tvari doveo je do njegove neophodnosti. I dizajneri i potrošači postali su ovisni o njemu. Danas znamo njegove opasnosti po okoliš. Ipak, terase restorana ostaju napunjene plastičnim stolicama. To je zato što tržište nudi malo alternative. Svijet dizajna i dalje je rijetko naseljen proizvođačima čeličnog namještaja, čak ponekad objavljuju modele s kraja 19. stoljeća ... Ovdje dolazi rođenje Tomea: moderna, lagana i čelična stolica.

Instalacija Fenjera

Linear Flora

Instalacija Fenjera Linearna flora nadahnuta je brojem "tri" iz bougainvillea, cvijeta okruga Pingtung. Osim tri latice bougainvillea koje se vide ispod umjetničkog djela, varijacije i množine tri mogu se uočiti u različitim aspektima. Da bi proslavio 30. godišnjicu Tajvanskog festivala u Lanternu, umjetnika dizajna rasvjete Ray Teng Pai pozvao je odjel za kulturna pitanja okruga Pingtung da stvori nekonvencionalni fenjer, jedinstvenu kombinaciju oblika i tehnologije, čime je poslao poruku o preobražavanju baštine festivala i povezujući ga s budućnošću.