Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera Kafića

& Dough

Dizajn Interijera Kafića Sjedište klijenta je u Japanu s prodavaonicama robnih marki od 1.300 krafni, a Dough je brand kafića koji je novorazvijen i prva je trgovina koja je otvorila svečano otvaranje. Izdvojili smo snagu koju naš klijent može pružiti i odrazili smo ih na nacrte. Iskorištavajući snagu našeg klijenta, jedna od prvih karakterističnih točaka ovog kafića je odnos šaltera za kupnju i kuhinje. Postavljanjem zida i prozora s uravnoteženom šankom, naš klijent je dobar u ovom načinu rada, učinit će da korisnici nesmetano teču.

Restoran

La Boca Centro

Restoran La Boca Centro je trogodišnja limitirana dvorana bara i hrane, namijenjena njegovanju kulturne razmjene pod temom španjolske i japanske kuhinje. Prilikom posjete užurbanoj Barceloni, lijepi dodatak grada i interakcija s veselim, velikodušnim ljudima Katalonije nadahnuli su naše dizajne. Umjesto da inzistiramo na potpunoj reprodukciji, usredotočili smo se na djelomično lokaliziranje kako bismo zabilježili originalnost.

Barski Restoran

IL MARE

Barski Restoran U ovom restoranu usvojili smo koncept „dizajniran za rezanje i lijepljenje“. Za rad s više restorana neprocjenjivo je korištenje finih komada dizajna proteanih kombinacija. Primjerice, oblik luka koji povezuje stup i strop postat će dio dizajna i zasigurno će prijeći znatno iznad klupe ili šanka. Naravno, to se može koristiti i za podjelu atmosfere. Zapravo su već dovršena još tri restorana, a ovaj "dizajn koji se može riješiti" zalijepiti je povoljno djelovao.

Restoran

George

Restoran Georgeov koncept je "blagovaonica dizajnirana zajedno sa sjećanjima klijenta." To je mjesto na kojemu se povremeno mogu uživati u svakodnevnim događajima, kao što su zabave za jelo i piće, njegujući američku kulturu i povijest moderne arhitekture kada je klijent živio u New Yorku. Stoga je restoran, kao cjelina, izgrađen na slici baštine restorana u New Yorku, dodatne građevine načinjene malo po malo, pokazuju osjećaj povijesne pozadine. Ovime želimo ugraditi gore spomenuti koncept i uspjeli smo maksimizirati potencijal ove zgrade.

Dizajn Interijera

CRONUS

Dizajn Interijera Barski salon ovog člana cilja se na rukovoditelje koji vole provoditi elegantne gradske noći. Nepotrebno je da ćete osjetiti nešto posebno i izvanredno za one koji žele postati član i koji su voljni koristiti ovaj bar. Štoviše, jednom kada počnete koristiti ovdje, upotrebljivost i udobnost igrat će veliki značaj za radni oblik. Možda su vam dva gore spomenuta aspekta prilično neobična i dati pravi dodir, bio je naš izazov. Zapravo, upravo su ta "dva aspekta" bila ključna riječ za dizajn ovog bar salona.

Japanski Kotleti Restoran

Saboten Beijing the 1st

Japanski Kotleti Restoran Riječ je o japanskom lancu restorana "Saboten", prvom vodećem restoranu u Kini. Deformacija naše tradicije i dobra lokalizacija bitni su kako bi se strane japanske kulture lakše prihvatile. Ovdje, gledajući buduće vizije lanca restorana, napravili smo nacrte koji će postati korisni priručnici prilikom širenja u Kinu, ali i u inozemstvo. Tada je jedan od naših izazova bio shvatiti ispravno razumijevanje "japanskih slika" koje stranci preferiraju. Usredotočili smo se uglavnom na "tradicionalni Japan". Trudili smo se kako ga uključiti.