Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub Postavljen među planine i jezera u slikovitoj središnjoj Švicarskoj, 6280.ch coworking hub odgovor je na rastuću potrebu za fleksibilnim i pristupačnim radnim prostorom u ruralnim područjima Švicarske. Lokalnim freelancerima i malim tvrtkama nudi suvremeni radni prostor s interijerima koji crpe inspiraciju iz mjesta bukolike lokacije i odaju počast svojoj industrijskoj prošlosti, istovremeno čvrsto prihvaćajući prirodu radnog vijeka 21. stoljeća.

Dizajn Ureda

Sberbank

Dizajn Ureda Složenost ovog projekta bila je osmisliti agilno radno mjesto ogromne veličine u vrlo ograničenom vremenskom okviru i održati fizičke i emocionalne potrebe uredskih korisnika uvijek u središtu dizajna. S novim dizajnom ureda, Sberbank je postavila prve korake prema modernizaciji koncepta svog radnog mjesta. Novi dizajn ureda omogućuje osoblju da obavljaju svoje zadatke u najprikladnijem radnom okruženju i uspostavlja potpuno novi arhitektonski identitet za vodeću financijsku instituciju u Rusiji i Istočnoj Europi.

Ured

HB Reavis London

Ured Dizajnirano prema IWBI-jevom WELL Building Standardu, sjedište HB Reavis UK usmjereno je na promicanje projekta temeljenog na projektu koji potiče razbijanje silosa u odjelima i čini rad preko različitih timova jednostavnijim i pristupačnijim. Slijedeći WELL Building Standard, dizajn radnog mjesta također je namijenjen rješavanju zdravstvenih problema povezanih s modernim uredima, kao što su nedostatak mobilnosti, loše osvjetljenje, loša kvaliteta zraka, ograničeni izbor hrane i stres.

Kuća Za Odmor

Chapel on the Hill

Kuća Za Odmor Nakon što je napuštena više od 40 godina, raspadnuta metodistička kapela na sjeveru Engleske pretvorena je u kuću za samostalan boravak za 7 osoba. Arhitekti su zadržali izvorne karakteristike - visoki gotički prozori i glavna dvorana za sastanke - pretvorili su kapelu u skladan i udoban prostor preplavljen dnevnom svjetlošću. Ova zgrada iz 19. stoljeća nalazi se na seoskom engleskom selu s panoramskim pogledom na brda i prekrasne krajolike.

Ured

Blossom

Ured Iako je to uredski prostor, koristi smjelu kombinaciju različitih materijala, a zelena struktura sadnje daje osjećaj perspektive tijekom dana. Dizajner pruža samo prostor, a vitalnost prostora i dalje ovisi o vlasniku, koristeći snagu prirode i jedinstveni stil dizajnera! Ured više nije jedna funkcija, dizajn je raznolikiji, pa će se koristiti u velikom i otvorenom prostoru za stvaranje različitih mogućnosti između ljudi i okoliša.

Ured

Dunyue

Ured Tijekom procesa razgovora, dizajneri prepuštaju dizajnu ne samo prostornu podjelu unutrašnjosti, već i povezanost grada / prostora / ljudi, tako da se okruženje i prostor s niskim ključevima ne sukobljavaju u gradu, a dan je skrivena fasada na ulici, noć. Tada postaje stakleni svjetlosni okvir u gradu.