Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Curling Iron

Nano Airy

Curling Iron Nano prozračno željezo za uvijanje koristi inovativnu tehnologiju negativnih iona. Dugo vremena zadržava glatku teksturu, mekanu sjajnu kovrču. Cijev za curling je podložena nanokeramičkim premazom, osjeća se vrlo glatko. Uvija kosu i nježno i brzo toplim zrakom negativnih iona. U usporedbi s glačama za uvijanje bez zraka, možete završiti nježnijom kvalitetom kose. Osnovna boja proizvoda je meka, topla i čista mat bijela, a akcentna boja je ružičasto zlato.

Ravnalo Za Kosu

Nano Airy

Ravnalo Za Kosu Nano prozračno željezo za ravnanje kombinira nanokeramičke materijale za oblaganje s inovativnom tehnologijom negativnog željeza, koja kosi nježno i glatko dovodi u ravan oblik brzo. Zahvaljujući senzoru magneta na vrhu poklopca i tijelu, uređaj se automatski isključuje kad se poklopac zatvori, što je sigurno za nošenje. Kompaktno kućište s USB punjivim bežičnim dizajnom jednostavno je pohraniti u torbu i nositi, pomažući ženkama da zadrže elegantnu frizuru u bilo kojem trenutku i bilo gdje. Shema boja bijelo-ružičaste boje daje uređaju ženstveni karakter.

Kutija Za Ručak

The Portable

Kutija Za Ručak Ugostiteljstvo je procvjetalo, a odlazak je postao nužnost modernih ljudi. Istodobno je nastalo i mnogo smeća. Mnoge kutije za obrok za držanje hrane mogu se reciklirati, ali plastične vrećice za pakiranje kutija za obrok doista se ne mogu reciklirati. Kako bi se smanjila upotreba plastičnih vrećica, funkcije kutije za jelo i plastike kombinirane su za dizajniranje novih kutija za ručak. Kutija za bale pretvara dio sebe u ručku koju je lako nositi i može integrirati više kutija za obrok, uvelike smanjujući upotrebu plastičnih vrećica za pakiranje kutija za obrok.

Brijač

Alpha Series

Brijač Alpha serija je kompaktan, poluprofesionalni brijač koji može podnijeti osnovne zadatke za njegu lica. Također proizvod koji nudi higijenska rješenja s inovativnim pristupom u kombinaciji s prekrasnom estetikom. Jednostavnost, minimalizam i funkcionalnost u kombinaciji s laganom interakcijom korisnika izgrađuju osnove projekta. Ključno je veselo korisničko iskustvo. Savjeti se lako mogu skinuti sa brijača i staviti na odjeljak za odlaganje. Priključak je dizajniran za punjenje brijača i čišćenje vrhova podržanih UV svjetlom unutar odjeljka za odlaganje.

Višenamjenski Prijenosni Uređaj

Along with

Višenamjenski Prijenosni Uređaj Projekt pruža prijenosno životno iskustvo za vanjsku gužvu, koje je uglavnom podijeljeno na dva dijela: glavno tijelo i module koji se mogu mijenjati. Glavno tijelo uključuje funkcije punjenja, četkice za zube i brijanje. Fitingi uključuju četkicu za zube i glavu za brijanje. Originalni inspiracija za proizvod došla je od ljudi koji vole putovati i prtljaga im je zatvorena ili izgubljena, tako da je prijenosni, svestrani paket postao proizvod pozicioniran. Sada mnogi vole putovati, pa tako prijenosni proizvodi postaju izbor. Ovaj proizvod je u skladu s potražnjom na tržištu.

Mačji Krevet

Catzz

Mačji Krevet Prilikom dizajniranja Catzz kreveta za mačke, nadahnuće su crpile potrebe mačaka i vlasnika te potreba za objedinjavanjem funkcije, jednostavnosti i ljepote. Dok su promatrali mačke, njihove su jedinstvene geometrijske značajke nadahnule čist i prepoznatljiv oblik. Neki karakteristični obrasci ponašanja (npr. Pomicanje ušiju) ugrađeni su u korisničko iskustvo mačke. Također, imajući na umu vlasnike, cilj je bio stvoriti komad namještaja koji bi mogli prilagoditi i ponosno izložiti. Štoviše, bilo je važno osigurati lako održavanje. Sve to omogućuje uglađeni, geometrijski dizajn i modularna struktura.