Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Prijenosni Uređaj

Along with

Višenamjenski Prijenosni Uređaj Projekt pruža prijenosno životno iskustvo za vanjsku gužvu, koje je uglavnom podijeljeno na dva dijela: glavno tijelo i module koji se mogu mijenjati. Glavno tijelo uključuje funkcije punjenja, četkice za zube i brijanje. Fitingi uključuju četkicu za zube i glavu za brijanje. Originalni inspiracija za proizvod došla je od ljudi koji vole putovati i prtljaga im je zatvorena ili izgubljena, tako da je prijenosni, svestrani paket postao proizvod pozicioniran. Sada mnogi vole putovati, pa tako prijenosni proizvodi postaju izbor. Ovaj proizvod je u skladu s potražnjom na tržištu.

Mačji Krevet

Catzz

Mačji Krevet Prilikom dizajniranja Catzz kreveta za mačke, nadahnuće su crpile potrebe mačaka i vlasnika te potreba za objedinjavanjem funkcije, jednostavnosti i ljepote. Dok su promatrali mačke, njihove su jedinstvene geometrijske značajke nadahnule čist i prepoznatljiv oblik. Neki karakteristični obrasci ponašanja (npr. Pomicanje ušiju) ugrađeni su u korisničko iskustvo mačke. Također, imajući na umu vlasnike, cilj je bio stvoriti komad namještaja koji bi mogli prilagoditi i ponosno izložiti. Štoviše, bilo je važno osigurati lako održavanje. Sve to omogućuje uglađeni, geometrijski dizajn i modularna struktura.

Luksuzni Namještaj

Pet Home Collection

Luksuzni Namještaj Pet Home Collection je namještaj za kućne ljubimce, razvijen nakon pažljivog promatranja ponašanja četveronožnih prijatelja u kućnom okruženju. Koncept dizajna je ergonomija i ljepota, gdje dobrobit znači ravnotežu koju životinja pronalazi u vlastitom prostoru unutar kućnog okruženja, a dizajn je zamišljen kao kultura življenja u društvu kućnih ljubimaca. Pažljiv odabir materijala naglašava oblike i značajke svakog komada namještaja. Ovi objekti, posjedujući autonomiju ljepote i funkcije, zadovoljavaju instinkte kućnih ljubimaca i estetske potrebe kućnog okruženja.

Nosač Za Kućne Ljubimce

Pawspal

Nosač Za Kućne Ljubimce Nosiljka za kućne ljubimce Pawspal uštedjet će energiju i pomoći vlasniku da brzo dostavi. Za koncept dizajna Pawspal nosač za kućne ljubimce inspiriran Space Shuttleom kojim svoje ljupke ljubimce mogu odvesti kamo god žele. A ako imaju još jednog kućnog ljubimca, mogu staviti još jednog na vrh i spojiti kotače na dnu kako bi povukli nosače. Osim toga, Pawspal je dizajnirao s unutarnjim ventilacijskim ventilatorom koji je udoban za kućne ljubimce i jednostavan za punjenje USB C.

Uređaj Za Trenutno Prirodno Povećanje Usnica

Xtreme Lip-Shaper® System

Uređaj Za Trenutno Prirodno Povećanje Usnica Xtreme Lip-Shaper® System prvi je klinički dokazan siguran kozmetički uređaj za povećanje usana za kućnu upotrebu. Koristi 3500 godina staru kinesku metodu 'cuppinga' - drugim riječima, usisavanje - u kombinaciji s naprednom tehnologijom oblikovanja usana za trenutno konturiranje i povećanje usana. Dizajn stvara prekrasnu donju usnicu s jednim i dvostrukim udubinkama, baš kao i Angelina Jolie. Korisnici mogu poboljšati gornju ili donju usnu zasebno. Dizajn je također izgrađen za podizanje lukova Kupidovog luka, popunjavanje usnih jama za podizanje kutova starenja usta. Pogodno za oba spola.

Kocke Šećera

Two spoons of sugar

Kocke Šećera Uzimanje čaja ili ispijanje kave nije samo utaživanje žeđi. To je obred prepuštanja i dijeljenja. Dodavanje šećera kavi ili čaju moglo bi biti jednostavno kao što se sjećate rimskih brojeva! Bilo da vam treba jedna žlica šećera ili dvije ili tri, samo morate odabrati jedan od tri broja od šećera i staviti ga u svoj topli / hladni napitak. Jedna akcija i tvoja svrha su riješeni. Nema žlice, nema mjerenja, to postaje tako jednostavno.