Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vinil Ploča

Tropical Lighthouse

Vinil Ploča Zadnjih 9 glazbeni je blog bez žanrovskih ograničenja; njegova je karakteristika kapica oblika i povezanost vizualne komponente i glazbe. Zadnjih 9 proizvodi glazbene kompilacije od kojih svaka sadrži glavnu glazbenu temu odraženu u vizualnom konceptu. Tropski svjetionik je 15. kompilacija serije. Projekt je inspiriran zvucima tropske šume, a glavna inspiracija je glazba umjetnika i glazbenika Mtendere Mandowa. Poklopac, promo video i pakiranje od vinilnih diskova dizajnirani su u okviru ovog projekta.

Sprej Za Kuhanje

Urban Cuisine

Sprej Za Kuhanje Ulična kuhinja je mjesto okusa, tvari, uzdaha i tajni. Ali i iznenađenja, koncepta, boja i sjećanja. To je mjesto za stvaranje. Kvalitetni sadržaji više nisu osnovna pretpostavka za generiranje privlačnosti, sada je ključno dodavanje emocionalnog iskustva. S ovim pakiranjem kuhar postaje "grafiti umjetnik", a klijent postaje umjetnički gledatelj. Novo originalno i kreativno emotivno iskustvo: Urbana kuhinja. Recept nema dušu, ali kuhar mora duši dati recept.

Brendiranje Pića I Pakiranje

Jus Cold Pressed Juicery

Brendiranje Pića I Pakiranje Logotip i ambalažu dizajnirala je lokalna tvrtka M - N Associates. Pakiranje postiže pravi balans između mladosti i kukova, ali i nekako zgodnog. Bijeli logotip svilenog zaslona djeluje kontrastno šarenom sadržaju, a bijela kapa naglašava ga. Trokutasta struktura boce lijepo se izrađuje za izradu tri odvojene ploče, jedna za logotip i dvije za informacije, posebno detaljne informacije o okruglim uglovima.

Ambalaža Piva

Okhota Strong

Ambalaža Piva Ideja ovog redizajna je pokazati visoki ABV proizvoda kroz vizualno prepoznatljiv čvrsti materijal - valoviti metal. Emitiranje valovitog metala postaje glavni motiv staklene boce, a istovremeno ga čini taktilnim i jednostavnim za držanje. Grafički uzorak nalik valovitom metalu prebačen je na aluminij, a može ga upotpuniti uvećani dijagonalni logotip marke i modernizirana slika lovca, što novi dizajn čini dinamičnijim. Grafičko rješenje za obje boce i limenku je jednostavno i lako implementirati. Masne boje i elegantni dizajnerski elementi privlače ciljanu publiku i povećavaju vidljivost polica.

Ambalaža

Stonage

Ambalaža Kreativno kombinirana alkoholna pića s konceptom „otapanje pakiranja“, Melting Stone donosi jedinstvenu vrijednost za razliku od tradicionalne ambalaže od alkohola. Umjesto uobičajenog postupka pakiranja, Melting Stone dizajniran je da se otopi kada je u kontaktu s površinom visoke temperature. Kad se alkoholno pakiranje prelije vrućom vodom, ambalaža s 'mramornim' uzorkom će se otopiti u međuvremenu, kupac je spreman uživati u piću s vlastitim proizvodom izrađenim po mjeri. Novi je način uživanja alkoholnih pića i uvažavanje tradicionalnih vrijednosti.