Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Plakat

Cells

Plakat 19. jula 2017. godine, PIY je sagradio malu zgradu u Melbourneu u Australiji. To je mali dvorac sastavljen od 761 komponente, a nazvali su ga "Stanice". Čvorovi su dizajnirani kao ručno okrenuti navoj tenon i ravni tenon, koji je sažet kao "East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Pronaći ćete njihove proizvode, uključujući varijabilne police, police za obuću i cipele itd., Koji su svi razdvojeni i ponovno sastavljeni u organizam. I tada ćete osjetiti njihovu želju da slobodno rastu.

Paket Za Čaj

Seven Tea House

Paket Za Čaj Brand Hall Tea, uzimajući sliku prolijevanja i raspršivanja čaja slobodno i ležerno, koncept postupka pripreme čaja, jak ili slab, pretvarajući se nepredvidivo kao element oslikavanja čaja tijekom kušanja čaja. Ležerni šarm uzimanja čaja kao tinte i upotrebe prsta kao olovke, skicirajući široki um obitelji čajne dvorane s krajolikom. Originalni dizajn paketa prenosi ugodnu atmosferu, izražavajući ugodan trenutak življenja uz čaj.

Promocija Marke

Project Yellow

Promocija Marke Project Yellow je sveobuhvatni umjetnički projekt koji konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. Prema ključnoj viziji, veliki će se prikazi na otvorenom izrađivati u raznim gradovima, a istovremeno će se proizvoditi i niz kulturnih i kreativnih derivata. Kao vizualni IP, Project Yellow ima uvjerljivu vizualnu sliku i energičnu shemu boja kako bi formirao jedinstvenu ključnu viziju, što ljude čini nezaboravnim. Pogodno za velike internetske i izvanmrežne promocije, kao i za stvaranje vizualnih derivata, jedinstven je dizajnerski projekt.

Vizualni Ip Dizajn

Project Yellow

Vizualni Ip Dizajn Project Yellow je sveobuhvatni umjetnički projekt koji konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. Prema ključnoj viziji, veliki će se prikazi na otvorenom izrađivati u raznim gradovima, a istovremeno će se proizvoditi i niz kulturnih i kreativnih derivata. Kao vizualni IP, Project Yellow ima uvjerljivu vizualnu sliku i energičnu shemu boja kako bi formirao jedinstvenu ključnu viziju, što ljude čini nezaboravnim. Pogodno za velike internetske i izvanmrežne promocije, kao i za stvaranje vizualnih derivata, jedinstven je dizajnerski projekt.

Redizajn Identiteta Marke

InterBrasil

Redizajn Identiteta Marke Inspiracija za promišljanje i redizajn branda bile su promjene u modernizaciji i integraciji u kulturu tvrtke. Dizajn srca više nije mogao biti vanjski u odnosu na brend, nadahnjujući partnerstvo kako unutar, tako sa zaposlenicima, tako i sa kupcima. Integrirana unija između koristi, predanosti i kvalitete usluge. Novi oblik je od oblika do boja integrirao srce u B i zdravlje križ u T. Dvije riječi spojene u sredini čineći logotip izgleda kao jedna riječ, jedan simbol, objedinjujući R i B u srce.

Dizajn Marke

EXP Brasil

Dizajn Marke Dizajn branda EXP Brasil dolazi iz principa jedinstva i partnerstva. Prisvajajući mješavinu tehnologije i dizajna u njihovim projektima kao iu uredu. Element tipografije predstavlja zajednicu i snagu ove tvrtke. Dizajn slova X je čvrst i integriran, ali vrlo lagan i tehnološki. Marka predstavlja studijski život, s elementima u slovima, kako na pozitivnom tako i na negativnom prostoru koji ujedinjuje ljude i dizajn, individualni i kolektivni, jednostavni sa tehnološkim, laganim i robusnim, profesionalnim i osobnim.