Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Simulator Za Operatera Viljuškara

Forklift simulator

Simulator Za Operatera Viljuškara Simulator za vozača viljuškara iz tvrtke Sheremetyevo-Cargo je poseban stroj dizajniran za obuku vozača i provjeru kvalifikacija. Predstavlja kabinu s upravljačkim sustavom, sjedećim mjestom i sklopivim panoramskim zaslonom. Glavni materijal tijela simulatora je metal; također postoje plastični elementi i ergonomske obloge izrađene od integralne poliuretanske pjene.

Izložba

City Details

Izložba Izložba dizajnerskih rješenja za hardscape elemente City Details održavala se od 3. do 5. listopada 5. 2019. u Moskvi. Na površini od 15 000 četvornih metara predstavljeni su napredni koncepti elemenata hardscape, sportskih i igrališta, rasvjetnih rješenja i funkcionalnih urbanih umjetničkih predmeta. Inovativno rješenje korišteno je za organiziranje izložbenog prostora, gdje je umjesto ujednačenih reda izlagačkih kabina izgrađen radni minijaturni model grada sa svim specifičnim komponentama, poput gradskog trga, ulica, javnog vrta.

Stambena Kuća

Brooklyn Luxury

Stambena Kuća Inspirisan strašću klijenta prema bogatim povijesnim rezidencijama, ovaj projekt predstavlja prilagodbu funkcionalizma i tradicije namjerama sadašnjosti. Tako je odabran klasični stil, prilagođen i stiliziran kanonima suvremenog dizajna i modernih tehnologija, novi materijali dobre kvalitete pridonijeli su stvaranju ovog projekta - istinskog dragulja njujorške arhitekture. Očekivani izdaci premašit će 5 milijuna američkih dolara, ponudit će prostor za stvaranje modernog i bogatog interijera, ali i funkcionalnog i ugodnog.

Novi Obrazac Potrošnje

Descry Taiwan Exhibition

Novi Obrazac Potrošnje Izložba, na planini Alishan, poznatoj turističkoj atrakciji Tajvana, kombinira umjetnost s tajvanskom industrijom čaja. Presječna suradnja ove izložbe može donijeti novi poslovni modul. Na svakom paketu turisti mogu vidjeti različite izraze koji prenose istu temu i & quot; Tajvan. & Amp; quot; Uronjeni u prekrasan krajolik Tajvana, posjetitelji će imati dublje razumijevanje tajvanske kulture čaja i industrije.

Aparat Za Gašenje Požara I Čekić Za Bijeg

FZ

Aparat Za Gašenje Požara I Čekić Za Bijeg Oprema za sigurnost vozila je neophodna. Aparat za gašenje požara i sigurnosni čekići, kombinacija dvaju mogu poboljšati učinkovitost bijega osoblja u slučaju prometne nesreće. Prostor za automobil je ograničen, tako da je ovaj uređaj dizajniran tako da bude dovoljno mali. Može se postaviti bilo gdje u privatnom automobilu. Tradicionalni aparat za gašenje požara za vozila je za jednokratnu upotrebu, a ovaj dizajn lako može zamijeniti oblogu. Udobnije je rukovanje, korisnik je lakši za rukovanje.

Aktivacija Događaja

The Jewel

Aktivacija Događaja 3D kutija za nakit predstavljala je interaktivni maloprodajni prostor koji je pozivao javnost na korištenje najnovije tehnologije u 3D ispisu stvaranjem vlastitog nakita. Pozvani smo aktivirati prostor i odmah smo pomislili - kako kutija za nakit može biti potpuna bez prelijepog dragulja po narudžbi? Rezultat je bila suvremena skulptura koja je rezultirala prizmom boje koja je prigrlila ljepotu reflektirajuće svjetlosti, boje i sjene.