Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Ženske Odjeće

Macaroni Club

Kolekcija Ženske Odjeće Kolekcija, Macaroni Club, inspirirana je makaronima iz sredine 18. stoljeća, povezujući ih s današnjim ljudima ovisnika o logotipu. Makaroni je bio izraz za muškarce koji su premašili uobičajene granice mode u Londonu. Oni su bili logo manija 18. stoljeća. Ova kolekcija ima za cilj pokazati snagu logotipa od prošlosti do danas i stvara Macaroni Club kao brend, sam po sebi. Pojedinosti o dizajnu inspirirane su kostimima Macaroni iz 1770. godine i trenutnim modnim trendom s ekstremnim volumenima i duljinom.

Sat

Argo

Sat Argo by Gravithin je časovnik čiji je dizajn inspiriran sektašem. Sadrži ugravirano dvostruko biranje, dostupno u dvije nijanse, duboko plavo i crno more, u čast mitskih avantura broda Argo. Srce mu kuca zahvaljujući švicarskom kvartu Ronda 705, dok safirno staklo i čvrsti brušeni čelik 316L pružaju još veći otpor. Također je otporan na vodu 5ATM. Sat je dostupan u tri različite boje kućišta (zlatna, srebrna i crna), dvije nijanse za biranje (Deep Blue i Black Sea) i šest modela remena, u dva različita materijala.

Kolekcija Ženske Odjeće

Hybrid Beauty

Kolekcija Ženske Odjeće Dizajn Hybrid Beauty kolekcije je korištenje simpatičnosti kao mehanizma preživljavanja. Osnovane simpatične značajke su vrpce, ruge i cvijeće, a preradjene su ih tradicionalnim tehnikama mlinarstva i modure. Ovo ponovno stvara stare modele mode u modernom hibridu, koji je romantičan, mračan, ali i vječan. Cijeli proces dizajna Hybrid Beauty promiče održivost u stvaranju bezvremenskih dizajna.

Prsten

Ohgi

Prsten Mimaya Dale, dizajnerica prstena Ohgi poslala je simboličnu poruku s ovim prstenom. Njezino je nadahnuće prstena dobilo iz pozitivnih značenja koja imaju obožavatelji japanskih sklopiva i koliko su voljeni u japanskoj kulturi. Za materijal koristi 18K žuto zlato i safir, a oni donose luksuznu auru. Štoviše, sklopivi ventilator sjedi na prstenu pod kutom koji daje jedinstvenu ljepotu. Njezin je dizajn jedinstvo Istoka i Zapada.

Prsten

Gabo

Prsten Prsten Gabo dizajniran je tako da potakne ljude da ponovo pogledaju razigranu stranu života koja se obično izgubi kada dođe u odraslu dob. Dizajnerica je bila nadahnuta sjećanjima promatrajući svog sina kako se igra svojom šarenom čarobnom kockom. Korisnik se može igrati s prstenom rotiranjem dva neovisna modula. Radeći to, skupovi boja dragog kamenja ili položaj modula mogu se podudarati ili neusklađivati. Osim zaigranog aspekta, korisnik ima mogućnost svakodnevnog nošenja drugačijeg prstena.

Prsten

Dancing Pearls

Prsten Plešući biseri među bučnim morskim valovima rezultat je nadahnuća iz oceana i bisera i prsten je 3D modela. Ovaj prsten dizajniran je u kombinaciji zlata i šarenih bisera s posebnom strukturom za provedbu kretanja bisera između rike valova oceana. Promjer cijevi odabran je u dobroj veličini što čini dizajn dovoljno robusnim da model učini izvedljivim.