Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Prostor

C&C Design Creative Headquarters

Uredski Prostor Kreativno sjedište tvrtke C&C Design smješteno je u postindustrijskoj radionici. Njegova zgrada pretvorena je iz tvornice crvene cigle u šezdesetim godinama. Uzimajući u obzir zaštitu trenutne situacije i povijesne uspomene zgrade, tim dizajnera potrudio se da izbjegne oštećenja originalne građevine u uređenju interijera. U dizajnu interijera koristi se mnogo jele i bambusa. Otvaranje i zatvaranje i promjena prostora pametno su zamišljeni. Dizajn rasvjete za različite regije odražava različite vizualne atmosfere.

Ulična Klupa

Ola

Ulična Klupa Ova klupa, dizajnirana slijedeći strategije ekološkog dizajna, podiže ulični namještaj na novu razinu. Jednako kao kod kuće u gradskom ili prirodnom okruženju, fluidne linije stvaraju različite mogućnosti sjedenja unutar jedne klupe. Korišteni materijali su reciklirani aluminij za podlogu i čelik za sjedalo odabran zbog svojih svojstava koja se mogu reciklirati i izdržljiva; ima svijetlu i otpornu završnu obradu s praškom idealnom za vanjsku upotrebu u svim vremenskim uvjetima. Dizajnirali su ih u Mexico Cityju Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman i Karime Tosca.

Slavina

Amphora

Slavina Amfora serie dizajnirana je za povezivanje prošlosti i budućnosti i daje priliku da se iskuse osnovni i funkcionalni oblici drevnih vremena. Danas nije bilo lako učiniti pristupnom vodom iz izvora vode. Neobični oblik slavine dolazi iz stoljeća prije danas, ali spremnik za uštedu vode donosi sutra. Slavina retro dizajnirana od uličnih fontana drevnih vremena i unosi estetiku u vaše kupaonice.

Umivaonik

Serel Wave

Umivaonik Umivaonik SEREL Wave zauzima svoje mjesto u modernim kupaonicama svojim nominativnim linijama, funkcionalnim rješenjima i impresivnom kvalitetom. Umivaonik SEREL Wave; dok mijenja trenutnu percepciju dvostrukog umivaonika svojim jedinstvenim oblikom posude, uključuje i upotrebu odraslih i djeteta zajedno s estetskim oblikom. Pored toga što se koristi kao dječji bazen, on pruža funkciju za otpatke i čišćenje cipela koje se koriste u islamskoj kulturi. Opći pristup dizajnu umivaonika je modernizam i funkcionalizam. Ovaj pristup utječe na dizajn tako važno.

Kupaonski Set

LOTUS

Kupaonski Set Odraz na kupaonice cvijeta Lotus ... Lotus kupaonica implementirana je inspiracijom iz oblika lišća Lotusovog cvijeta. Zhou Dunyi koji podučava Konfucijevu filozofiju rekao je: "Sviđa mi se cvijet Lotusa, jer raste u blatu i nikad se ne zaprlja", u njegov diskurs. Listovi lotosa su odbojnici od prljavštine kao što je ovdje navedeno. Listovna struktura cvijeta Lotus imitirala je u proizvodnji serije

Unutarnja Rasvjeta

Jordan Apotheke

Unutarnja Rasvjeta Podržavajući ekspresivnu arhitekturu interijera ljekarne, funkcionalne svjetiljke su po svom izgledu neupadljive, skrećući pažnju na njihov utjecaj svjetlosti umjesto na njihov dizajn učvršćenja. Svjetiljke za osnovnu rasvjetu integrirane su u privjesne svjetiljke koje prate oblik namještaja ili su postavljene na bočnim stranama spuštenog stropa, držeći ga što je moguće manje od svjetla. Tako se korisnici mogu fokusirati na trag svjetlosti koji vodi kroz ljekarnu, a sastoji se od RGB-LED pločica s osvjetljenjem koje odgovaraju boji isto toliko dinamički osvjetljenih brojača