Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Set

LOTUS

Kupaonski Set Odraz na kupaonice cvijeta Lotus ... Lotus kupaonica implementirana je inspiracijom iz oblika lišća Lotusovog cvijeta. Zhou Dunyi koji podučava Konfucijevu filozofiju rekao je: "Sviđa mi se cvijet Lotusa, jer raste u blatu i nikad se ne zaprlja", u njegov diskurs. Listovi lotosa su odbojnici od prljavštine kao što je ovdje navedeno. Listovna struktura cvijeta Lotus imitirala je u proizvodnji serije

Unutarnja Rasvjeta

Jordan Apotheke

Unutarnja Rasvjeta Podržavajući ekspresivnu arhitekturu interijera ljekarne, funkcionalne svjetiljke su po svom izgledu neupadljive, skrećući pažnju na njihov utjecaj svjetlosti umjesto na njihov dizajn učvršćenja. Svjetiljke za osnovnu rasvjetu integrirane su u privjesne svjetiljke koje prate oblik namještaja ili su postavljene na bočnim stranama spuštenog stropa, držeći ga što je moguće manje od svjetla. Tako se korisnici mogu fokusirati na trag svjetlosti koji vodi kroz ljekarnu, a sastoji se od RGB-LED pločica s osvjetljenjem koje odgovaraju boji isto toliko dinamički osvjetljenih brojača

To Je Zidni Wc Pan

SEREL Purity

To Je Zidni Wc Pan Dok toaletna školjka Purity ulazi u dominaciju mekih prijelaza, ona također ostavlja jednostavne i minimalne povjetare u okolišu. Ne samo da svojom estetikom utječe na korisnika, već se susreće s čistoćom i nevinošću i poštuje prirodu. Općeniti pristup dizajnirane garniture sjedala jednostavno uklopljivih, mehanizama za zaključavanje WC sjedala su funkcijske kontrolne tipke za umetanje u unutarnji dio navlake. Gumbi koje kontaktira korisnik postavljaju se na područja koja su najteže zaprljana, pa to pruža dodatnu prednost u pogledu higijene.

Kupaonski Set

FRACTURE

Kupaonski Set Jedinstven stil keramičke sanitarne opreme, izvanredan dizajn lomljenih staklenih linija Komentar Dekonstruktivizam ... Fraktura Dezintegracija integriteta sastavnih dijelova konstrukcije, igre na površinama, kako bi se napravili geometrijski elementi dizajna poput eksterijera proizvoda i pomicanje dekonstruktivističkog stila na temelju serija kao primjer frakture Bien naišla je na jednu od najistaknutijih serija.

Ormar Za Večeru

Baan

Ormar Za Večeru "baan" je vrsta ormara koji je posebno dizajniran za upotrebu večere. Jedinstven je izgled i snaga narativnosti koja je povezana s funkcijom. Postoji nekoliko karakteristika sustava ormara. Različite funkcije i značajke ormara odijeljene pričom, poput umetaka za pribor za jelo i Kutija tkiva predstavljeni su kaminom i dimnjakom. Nadalje, čaše za vino predstavljene su lusterom, a stalak za jelo simbolizira stubište. Četiri su glavne komponente kuće pomoću kojih se pripovjedačke ideje.

Naočale

Mykita Mylon, Basky

Naočale Kolekcija MYKITA MYLON izrađena je od laganog poliamidnog materijala koji ima izuzetnu individualnu prilagodljivost. Ovaj posebni materijal stvara se sloj po sloj zahvaljujući tehnici selektivnog laserskog sinteriranja (SLS). Ponovno interpretirajući tradicionalni okrugli i ovalni okrugli oblik naočala panto koji je bio moderan 1930-ih, model BASKY dodaje novo lice ovoj kolekciji naočala koja je prvobitno dizajnirana za upotrebu u sportu.