Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višeslojna Kolica

Kali

Višeslojna Kolica Ova stepenica je jedan od elemenata dizajnerske serije K za brend QUISO. Izrađen je od lijepo izrađenog masivnog drveta. Čvrsta i skladna izvedba čini ga idealnim za posluživanje alkohola na restoranskom stolu. Radi sigurnosti i elegancije usluge, čaše se vise s jastuka, boce su imobilizirane protiv kliznog premaza, industrijski kotači imaju glatko i tiho kotrljanje.

Višenamjenska Kolica

Km31

Višenamjenska Kolica Patrick Sarran stvorio je Km31 za veliki spektar namjene restorana. Glavno ograničenje bila je multifunkcionalnost. Ta se košarica može koristiti pojedinačno za posluživanje jednog stola ili u redu s drugima za buffet. Dizajner je zamislio zglobni Krionov vrh postavljen na istoj podlozi na kotačima koju je dizajnirao za niz kolica poput KEZA, a kasnije Kvin, Biljni čajni vrt i Kali, zajedno nazvani K serija. Krionova tvrdoća omogućila je odabir potpunog svjetlosnog završetka, s čvrstinom potrebnom za luksuzni objekt.

Automatski Aparat Za Kavu

F11

Automatski Aparat Za Kavu Jednostavne i elegantne, čiste linije i visokokvalitetni završni materijali čine da dizajn F11 odgovara profesionalnom i domaćem okruženju. 7-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir izuzetno je jednostavan za upotrebu i intuitivan. F11 je stroj s jednim dodirom na kojem možete prilagoditi željena pića za brzi izbor. Dostupni su uvećani spremnik za zrno, spremnik za vodu i spremnik za podnožje kako bi se mogli nositi s vrhovnim satom Patentirana jedinica za kuhanje može ponuditi espresso pod pritiskom ili običnu kavu bez pritiska, a aromu garantuju keramičke ravne reznice.

Sigurnosni Uređaj

G2 Face Recognition

Sigurnosni Uređaj visoka kvaliteta materijala i jednostavnost dizajna čine ovaj sigurnosni uređaj za prepoznavanje lica fantastičnim, elegantnim i robusnim. Napredna tehnologija iznutra kako bi bila jedna od najbržih na svijetu i vrlo precizna, nitko ne može prevariti njen algoritam. Vodootporni proizvod s vanjskom atmosferom na stražnjoj strani stvorio je ambijentalno raspoloženje čak i u najhladnijim uredima. Kompaktna veličina omogućuje postavljanje gotovo svugdje, a oblik mu omogućuje postavljanje vodoravno ili okomito.

Razvijajući Se Namještaj

dotdotdot.frame

Razvijajući Se Namještaj Kuće su sve manje, pa im treba lagani namještaj koji je svestran. Dotdotdot.Frame je prvi mobilni, prilagodljivi sustav namještaja na tržištu. Učinkovit i kompaktan, okvir se može pričvrstiti na zid ili nasloniti na njega radi jednostavnog postavljanja oko kuće. A njegova prilagodljivost dolazi iz 96 rupa i sve šireg asortimana dodataka koji se mogu učvrstiti u njih. Koristite jedan ili po potrebi spojite više sustava - na raspolaganju je beskonačna kombinacija.

Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati

Spider Bin

Sustav Sortiranja Otpada Koji Se Može Reciklirati Spider kanta je univerzalno i ekonomično rješenje za razvrstavanje reciklažnih materijala. Skupina posuda s posudama kreirana je za dom, ured ili van. Jedan predmet ima dva osnovna dijela: okvir i torbu. Lako se premješta s jednog mjesta na drugo, prikladno je za prijevoz i skladištenje, jer može biti ravan kad se ne koristi. Kupci naručuju kantu za pauke putem interneta, gdje mogu odabrati veličinu, broj kanti i vrstu vreće prema svojim potrebama.