Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

The Monroe Chair

Fotelja Upečatljiva elegancija, jednostavnost ideje, udoban, dizajniran s obzirom na održivost. Monroe stolica je pokušaj drastičnog pojednostavljenja procesa proizvodnje koji se odnosi na izradu fotelje. Iskorištava potencijal CNC tehnologija da u više navrata izrezuju plosnati element iz MDF-a, a ti se elementi zatim slože oko središnje osi kako bi oblikovali kompleksno zakrivljenu fotelju. Stražnja noga postupno se postavlja u naslon za leđa, a naslon za ruku u prednju nogu, stvarajući izrazitu estetiku u potpunosti definiranu jednostavnošću proizvodnog postupka.

Park Klupa

Nessie

Park Klupa Projekt se temelji na ideji koncepta "Drop & Forget", odnosno jednostavnoj instalaciji na gradilištu s minimalnim troškovima instalacije u odnosu na postojeće infra-strukture urbanog okruženja. Robusna betonska tekućina, pažljivo izbalansirana, stvara ugodan i ugodan doživljaj sjedenja.

Ambalaža

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Ambalaža Voda KRYSTAL u bočici otkriva bit luksuza i dobrobiti. Sadrži alkalnu pH vrijednost od 8 do 8,8 i jedinstveni mineralni sastav, voda KRYSTAL dolazi u ikoničnoj četvrtastoj prozirnoj bočici s prizmom koja podsjeća na pjenušava kristal i ne ugrožava kvalitetu i čistoću. Logo marke KRYSTAL suptilno je istaknut na boci, naglašavajući dodatni dodir luksuznog iskustva. Osim vizualnog utjecaja boce, PET i staklene boce u kvadratnom obliku mogu se reciklirati, što optimizira prostor za pakiranje i materijale, čime se smanjuje ukupni otisak ugljika.

Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Krajnji cilj okretnog stola Hi-Fi-a je ponovno stvaranje najčišćih i nezagađenih zvukova; ova suština zvuka je i termin i koncept ovog dizajna. Ovaj uljepšeni izrađeni proizvod skulptura je zvuka koji reproducira zvuk. Kao gramofon spada među najbolje dostupne gramofone Hi-Fi, a ova neusporediva izvedba ukazuje i pojačava svojim jedinstvenim oblikom i aspektima dizajna; spajanje forme i funkcije u duhovnoj uniji kako bi utjelovio gramofon Calliope.

Naušnice I Prsten

Vivit Collection

Naušnice I Prsten Inspirisana oblicima koji se nalaze u prirodi, Vivit Collection stvara zanimljivu i znatiželjnu percepciju izduženim oblicima i zavojitim linijama. Komadi Vivita sastoje se od savijenih limova od žutog zlata od 18 kilograma i crnih rodijevih obloga na vanjskim stranama. Naušnice u obliku lista okružuju minđuše tako da prirodni pokreti stvaraju zanimljiv ples između crnog i zlata - skrivajući se i otkrivajući žuto zlato ispod. Sinuoznost oblika i ergonomski atributi ove zbirke predstavljaju očaravajuću igru svjetla, sjena, odsjaja i refleksija.