Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredska Mala Ljestvica

Conceptual Minimalism

Uredska Mala Ljestvica Dizajn interijera pruga se estetskom, ali ne i funkcionalnom minimalizmu. Prostor otvorenog plana naglašen je čistim linijama, velikim ostakljenim otvorima koji omogućuju obilje prirodnog dnevnog svjetla, omogućujući liniji i ravnini da postanu osnovni strukturni i estetski elementi. Nedostatak pravih kutova odredio je potrebu za dinamičnijim prikazom prostora, dok izbor svijetle palete boja u kombinaciji s materijalnom i teksturiranom raznolikošću omogućava jedinstvo prostora i funkcije. Nedovršeni betonski slojevi uzdižu se na zidove kako bi se postigao kontrast između bijelo-meke i grubo-sive boje.

Vrt

Tiger Glen Garden

Vrt Vrt Tiger Glen je vrt koji kontemplira sagrađen u novom krilu Johnson muzeja umjetnosti. Inspirirana je kineskom prispodobom, zvanom Tri smijeha tigrastog glena, u kojoj troje ljudi prevladava svoje sektaške razlike da bi pronašlo jedinstvo prijateljstva. Vrt je dizajniran u strogom stilu zvanom japanskog karesansui u kojem se stvara slika prirode s rasporedom kamenja.

Kreativna Pregradnja

Redefinition

Kreativna Pregradnja Projekt je bio kratak da se održi planinski kontekst, a da se pri tome ne ostave rustikalni spomenci na prevladavajuće tipologije planinskih stanova. Uključila je veliku obnovu tipične planinske kuće. Sve bi se izrađivalo na licu mjesta, koristeći osnovne metale, borove šume i mineralne agregate, ljudski rad i stručnost. Glavna ideja koja je bila iza toga je omogućiti predmetima da dobiju na korištenje i sentimentalnu vrijednost nakon što ih vlasnici smatraju korisnim i poznatim, kao i da dizajniraju s obzirom na transformatorsku snagu materijala.

Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Zalogaj kao tema dizajna, grafički portreti, modeli zuba, vizualne slike glave glave sve su ključne karakteristike koje pomažu u poticanju okusnih pupoljaka svakog kupca. Od maštovito smeđeg i bijelog grafičkog plafona, do bijelog super grafičkog zida, do uredno postavljenog zida proizvoda, zajedno sa 100 griznih ikona koje predstavljaju različite desetljeće, bogat dizajnirani okus crnog humora zbunjuje.

Korporativni Dizajn

Vivifying Minimalism

Korporativni Dizajn Isporučivo je bilo stvoriti suvremeni prostor koji prilagođava terapije temeljene na naprednoj tehnologiji, nudeći klasične spa tretmane. Rezultirajući prijedlog bio je stvaranje dinamičnog prostora koji će se oslobađati strogosti znanstvenih laboratorija uz dodavanje poznatih konotacija toplih klasičnih interijera. Inspiracija za prizemlje lobija dolazila je iz zen filozofije i dijadičke prirode kosmosa. Bijeli lavaplaster nagovještava klinički bijeli i znanstveni razlog, čokoladno smeđa boja iz klasične palete koja nagovješćuje ukusne konotacije ljudskih želja.

Medicinski Centar

Neo Derm The Center

Medicinski Centar Dizajniran je tako da odjekuje temu linija, a istaknute boje vapna dovoljne su da demonstriraju jeziv i energičan kratak dizajn za ovaj poseban centar za njegu kože. Zrake bijelih oskudnih linija provlače se po cijelom bijelom stropu i dinamikom se protežu u okolni prostor. Zona za opuštanje uz recepciju postavljena je na nijansi boje vapna boje od namještaja do tepiha koji naglašava mladu i pomlađenu esenciju marke pregledom Victoria Harbour.