Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ured

White Paper

Ured Interijer poput platna materijalizira prostor za kreativni doprinos dizajnera i stvara mogućnosti za bezbroj izložbi procesa dizajniranja. Kako svaki projekt napreduje, zidovi i ploče prekrivaju se istraživanjima, dizajnerskim skicama i prezentacijama, bilježeći razvoj svakog dizajna i postajući dnevnik dizajnera. Bijeli podovi i mesingana vrata, koji se jedinstveno i odvažno koriste za robusnu svakodnevnu upotrebu, prikupljaju otiske stopala i otiske prstiju osoblja i klijenata, svjedočeći rastu tvrtke.

Kafić

Aix Arome Cafe

Kafić Kafić je mjesto gdje posjetitelji osjećaju suživot s oceanima. Ogromna struktura u obliku jaja smještena u sredini prostora istovremeno djeluje kao blagajna i opskrba kavom. Ikoničan izgled govornice inspiriran je tamnim i dosadnim zrnom kave. Dva velika otvora na prednjoj strani s obje strane „velikog zrna“ služe kao dobar izvor ventilacije i prirodnog svjetla. Kafić je pružio dugački stol poput gomile hobotnica i mjehurića. Naizgled nasumično viseći lusteri slični su pogledu riba na vodenu površinu, sjajne valove apsorbiraju ugodnu sunčevu svjetlost sa širokog bijelog neba.

Izložba Na Cestama

Boom

Izložba Na Cestama Riječ je o izložbenom dizajnerskom projektu izložbe za moderan modni brend u Kini. Tema ove prezentacije na cestama ističe potencijal mladih da stiliziraju vlastiti imidž i simbolizira eksplozivnu buku koju je ovaj roadhow prikazivao u javnosti. Oblik cik-caka korišten je kao glavni vizualni element, ali s različitim konfiguracijama kada se primjenjuje na kabinama u različitim gradovima. Sve su građevine izložbenih kabina bile tvornički pripremljene i ugrađene u tvornicu. Neki dijelovi mogu se ponovo upotrijebiti ili konfigurirati za oblikovanje novog dizajna kabine za slijedeće zaustavljanje prezentacije.

Proboj Grafičkog Dizajna

The Graphic Design in Media Conception

Proboj Grafičkog Dizajna Ova knjiga govori o grafičkom dizajnu; pruža izričit, detaljan pogled na dizajnersku strukturu kao proces koji se koristi za komunikaciju s publikom s različitim kulturama kroz metode dizajna uključuje značenje grafičkog dizajna kao uloge, Dizajnerski procesi kao tehnike, Brendiranje kao tržišni kontekst, Dizajn ambalaže s pripremljene predloške i sadrži radove visoko maštovitih kreativaca koji se koriste za označavanje principa dizajna.

Prodajni Ured

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodajni Ured "Mountain" je glavna tema ovog prodajnog ureda, nadahnutog geografskom pozadinom Chongqinga. Uzorak sivih mramora na podu oblikuje se u trokutastom obliku; a na zidovima sa značajkama i na prijemnim pultima nepravilnog oblika kutovima i uglovima ima puno neobičnih i oštrih kutova, koji demonstriraju pojam planine. Pored toga, stepenice koje povezuju podove oblikovane su kao prolaz kroz špilju. U međuvremenu, LED rasvjete obješene su sa stropa, oponašajući prizor kiše u dolini i predstavljaju prirodni osjećaj, kako bi ublažile čitav dojam.

Grafika Za Kuću Za Odmor

SAKÀ

Grafika Za Kuću Za Odmor PRIM PRIM studio kreirao je vizualni identitet za kuću SAKÀ, uključujući: naziv i dizajn logotipa, grafiku za svaku sobu (dizajn simbola, obrasce pozadina, nacrte za slike na zidu, jastučiće i sl.), Izradu web stranica, razglednice, značke, vizitke i pozivnice. Svaka soba u pansionu SAKÀ predstavlja drugačiju legendu povezanu s Druskininkajom (turističkim gradom u Litvi u kojem se nalazi kuća) i okolicom. Svaka soba ima svoj simbol kao ključnu riječ iz legende. Te se ikone pojavljuju u unutrašnjoj grafici i drugim objektima tvoreći njezin vizualni identitet.