Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Konjički Kompleks

Emerald

Konjički Kompleks Holistički arhitektonski i prostorni projekti slika objedinjuje svih šest zgrada otkriva funkcionalni identitet svake. Proširena pročelja borilišta i staja usmjerena na administrativnu kompozitnu jezgru. Šesterostrana građevina kao kristalna mreža leži u drvenom okviru kao u ogrlici. Zidni trokuti ukrašeni rasipanjem stakla kao smaragdni detalji. Zakrivljena bijela konstrukcija ističe glavni ulaz. Mreža fasada također je dio unutarnjeg prostora, gdje se okoliš percipira kroz prozirnu mrežu. Interijeri nastavljaju temu drvenih konstrukcija, koristeći razmjere elemenata u proporcionalnijoj mjeri s ljudima.

Zvučnički Orkestar

Sestetto

Zvučnički Orkestar Orkestralni sastav zvučnika koji sviraju zajedno poput pravih glazbenika. Sestetto je višekanalni audio sustav za reprodukciju pojedinih zapisa s instrumentima u odvojenim zvučnicima različitih tehnologija i materijala posvećenih određenom zvučnom kućištu, među čistim betonom, rezonirajućim drvenim zvučnim pločama i keramičkim rogovima. Miješanje pjesama i dijelova vraća se kako bi fizički bilo na mjestu slušanja, kao na pravom koncertu. Sestetto je komorni orkestar snimljene glazbe. Sestetto izravno proizvode sami dizajneri Stefano Ivan Scarascia i Francesco Shyam Zonca.

Kafić

Perception

Kafić Ovaj mali topli drveni kafić smješten na uglu raskrižja u mirnom kvartu. Centralizirana zona otvorene pripreme posjetiteljima svugdje gdje sjede sjedala ili stolovi u kafiću pruža čisto i bogato iskustvo nastupa barista. Stropni objekt nazvan "Drvo za sjenčanje" započinje sa stražnje strane zone pripreme i pokriva zonu kupaca kako bi stvorio cjelokupnu atmosferu ovog kafića. Daje neobičan prostorni učinak posjetiteljima, a ujedno postaje medij za ljude koji žele biti izgubljeni u mislima s okusima kave.

Javna Vanjska Vrtna Stolica

Para

Javna Vanjska Vrtna Stolica Para je set javnih stolica na otvorenom dizajniran da pruži suzdržanu fleksibilnost u vanjskim uvjetima. Komplet stolica jedinstveno simetričnog oblika i potpuno odudara od svojstvene vizualne ravnoteže uobičajenog dizajna stolica Inspiriran jednostavnim oblikom klackalica, ovaj set vanjskih stolica hrabar je, moderan i pozdravlja interakciju. Oboje s teškim ponderiranim dnom, Para A podržava rotaciju od 360 ° oko svoje baze, a Para B podržava dvosmjerno okretanje.

Stol

Grid

Stol Mreža je stol dizajniran iz mrežnog sustava nadahnutog tradicionalnom kineskom arhitekturom, gdje se vrsta drvene građe zvane Dougong (Dou Gong) koristi u raznim dijelovima zgrade. Korištenjem tradicionalne međusobno povezane drvene strukture, sastavljanje stola također je proces učenja o strukturi i doživljavanja povijesti. Noseća konstrukcija (Dou Gong) izrađena je od modularnih dijelova koji se lako mogu rastaviti i trebaju skladištenje.

Serija Namještaja

Sama

Serija Namještaja Sama je autentična serija namještaja koja pruža funkcionalnost, emocionalno iskustvo i jedinstvenost kroz svoje minimalne, praktične oblike i snažan vizualni efekt. Kulturna inspiracija crpljena iz poezije vrtložnih kostima koji se nose na ceremonijama Sama reinterpretirana je u svom dizajnu kroz igru konične geometrije i tehnika savijanja metala. Skulpturalno držanje serije kombinira se s jednostavnošću materijala, oblika i proizvodnih tehnika, kako bi se ponudio funkcionalni & amp; estetske blagodati. Rezultat je moderna serija namještaja koja pruža prepoznatljiv dodir životnim prostorima.