Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Medicinski Centar

Neo Derm The Center

Medicinski Centar Dizajniran je tako da odjekuje temu linija, a istaknute boje vapna dovoljne su da demonstriraju jeziv i energičan kratak dizajn za ovaj poseban centar za njegu kože. Zrake bijelih oskudnih linija provlače se po cijelom bijelom stropu i dinamikom se protežu u okolni prostor. Zona za opuštanje uz recepciju postavljena je na nijansi boje vapna boje od namještaja do tepiha koji naglašava mladu i pomlađenu esenciju marke pregledom Victoria Harbour.

Izložbeni I Pregovarački Prostor

All Love in Town Sales Center

Izložbeni I Pregovarački Prostor Komercijalni prostor također bi mogao biti područje poslovanja usmjereno na umjetnost i estetiku koliko i kazalište i muzej. Malo dizajnera nikada nije pomislilo kako intenzivna kombinacija ljudi i okoline postaje toliko bitna nego što smo ikada očekivali. Stvorili smo unutarnji prostor koji je ljudima pogodio akord pri ulasku u njega koristeći najbolje jeftine sijalice, ping pong i božićne ukrasne kuglice. Iznijeli smo legendu o prodaji nekretnina o završnim prodajnim zadacima u tri u to vrijeme u cijeloj industriji zbog karakterističnog dizajna.

Prsten

Moon Curve

Prsten Prirodni svijet je u stalnom kretanju jer balansira između reda i kaosa. Dobar dizajn nastaje iz iste napetosti. Njegove kvalitete snage, ljepote i dinamičnosti proizlaze iz umjetnikove sposobnosti da ostane otvoren tim suprotnostima tijekom samog čina stvaranja. Gotovo djelo je zbroj bezbrojnih izbora koje umjetnik donosi. Sva misao i nikakav osjećaj rezultirat će ukočenim i hladnim radom, dok sav osjećaj i nikakva kontrola daju poslu koji se ne uspijeva izraziti. Prepletanje njih dvoje bit će izraz samog plesa života.

Svjetiljka

Capsule Lamp

Svjetiljka Svjetiljka je u početku bila dizajnirana za marke dječje odjeće. Inspiraciju dolaze iz igračaka s kapsulama koje djeca dobivaju iz automata koji se obično nalaze na prodajnim mjestima. Gledajući gore prema svjetiljci, može se vidjeti gomila raznobojnih igračaka s kapsulama, svaka noseći želju i užitak koji budi nečiju mladenačku dušu. Broj kapsula može se prilagoditi, a sadržaj zamijeniti kako želite. Od svakodnevnih sitnica do posebnih ukrasa, svaki predmet koji stavite u kapsule postaje vaša jedinstvena pripovijest, čime kristalizirate svoj život i stanje uma u određeno vrijeme.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino "Pixel" je osnovni element slike, dizajner istražuje odnos pokreta i piksela kako bi postao tema ovog dizajna. "Pixel" se primjenjuje na raznim područjima kina. U velikoj dvorani blagajne nalazi se nevjerojatan zakrivljen omotač formiran od preko 6000 komada ploča od nehrđajućeg čelika. Zidni zid ukrašen je ogromnom količinom četvrtastih traka koje strše prema zidu i glamurozno su ime kina. Unutar ovog kina svi bi uživali u sjajnoj atmosferi digitalnog svijeta stvorenog kohezijom svih „Pixel“ elemenata.

Ured

White Paper

Ured Interijer poput platna materijalizira prostor za kreativni doprinos dizajnera i stvara mogućnosti za bezbroj izložbi procesa dizajniranja. Kako svaki projekt napreduje, zidovi i ploče prekrivaju se istraživanjima, dizajnerskim skicama i prezentacijama, bilježeći razvoj svakog dizajna i postajući dnevnik dizajnera. Bijeli podovi i mesingana vrata, koji se jedinstveno i odvažno koriste za robusnu svakodnevnu upotrebu, prikupljaju otiske stopala i otiske prstiju osoblja i klijenata, svjedočeći rastu tvrtke.