Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalna Umjetnost

Surface

Digitalna Umjetnost Eterična narav djela stvara nešto opipljivo. Ideja dolazi iz upotrebe vode kao elementa koji prenosi koncept na površini i površini. Dizajner je fasciniran time što želi stvoriti svoj identitet i ulogu koju oni oko nas imaju u tom procesu. Za njega se „površimo“ kada pokažemo nešto od sebe.

Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim šalicama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše s izlivom izljeva i raste iz tijela posebno se dobro ulijeva. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine stisnu u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji s srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom s sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Unutrašnji filtar od nehrđajućeg čelika. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šalica: 9 x 12 x 7,5 cm.

Sat

Zeitgeist

Sat Sat odražava zeitgeist, koji je povezan s pametnim, tehnološkim i izdržljivim materijalima. Visokotehnološko lice proizvoda predstavljeno je polusatnim ugljenikom tijela i vremenskim prikazom (svjetlosne rupe). Ugljik zamjenjuje metalni dio, kao relikt prošlosti i naglašava funkcijski dio sata. Odsustvo središnjeg dijela pokazuje da inovativna LED indikacija zamjenjuje klasični satni mehanizam. Meko pozadinsko osvjetljenje može se podesiti u skladu s omiljenom bojom njihovog vlasnika, a svjetlosni senzor će pratiti jačinu osvjetljenja.

Robotsko Vozilo

Servvan

Robotsko Vozilo To je projekt uslužnog vozila za ekonomiju zasnovanu na resursima, tvoreći mrežu s drugim vozilima. Jedinstveni sustav omogućuje međusobnu komunikaciju, što povećava učinkovitost prijevoza putnika, kao i povećanje učinkovitosti zbog kretanja u cestovnom vlaku (smanjenje FX faktora, udaljenost između vozila). Automobil ima bespilotnu kontrolu. Vozilo je simetrično: jeftino za proizvodnju. Ima četiri okretna motocikla i mogućnost obrnutog gibanja: manevar s velikim dimenzijama. Ukrcavanje u vis poboljšava komunikaciju putnika.

Hranilica

Food Feeder Plus

Hranilica Food Feeder Plus ne samo da pomaže djeci da jedu sami, već također znači i veću neovisnost za roditelje. Bebe mogu držati za sebe i sisati i žvakati nakon što ste drobili hranu koju su napravili roditelji. Food Feeder Plus odlikuje se većim, fleksibilnim silikonskim kesama kako bi zadovoljio rastući apetit beba. To je neophodno hranjenje koje omogućuje mališanima da sigurno istražuju i uživaju u svježoj čvrstoj hrani. Namirnice ne treba čistiti. Jednostavno stavite hranu u silikonsku vrećicu, zatvorite bravu i bebe mogu uživati u samohranom svježom hranom.

Umjetna Topografija

Artificial Topography

Umjetna Topografija Veliki namještaj poput špilje Ovaj je nagrađivani projekt osvojio veliku nagradu za umjetnost u međunarodnom natjecanju kontejnera. Moja ideja je izdubiti volumen unutar spremnika kako bi se izgradio amorfan prostor poput pećine. Izrađena je od samo plastičnog materijala. Oko 1000 listova mekog plastičnog materijala debljine 10 mm izrezano je u obliku konture i laminirano je poput sloja. Ovo nije samo umjetnost, već i veliki namještaj. Budući da su svi dijelovi mekani poput sofe, i osoba koja ulazi u ovaj prostor može se opustiti pronalazeći mjesto pogodno za oblik vlastitog tijela.