Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjetna Jedinica

Khepri

Rasvjetna Jedinica Khepri je podna svjetiljka, a također i privjesak koji je dizajniran prema starim Egipćanima Khepriju, bogu skarabeja izlaska jutarnjeg sunca i ponovnog rođenja. Samo dodirnite Khepri i svjetlo će se upaliti. Od tame do svjetla, kako su stari Egipćani oduvijek vjerovali. Razvijen iz evolucije egipatskog oblika skarabeja, Khepri je opremljen LED diodom s mogućnošću zatamnjivanja koja je regulirana prekidačem senzora na dodir koji omogućuje tri postavke podesive svjetline dodirom.

Identiteta, Branding

Merlon Pub

Identiteta, Branding Projekt Merlon Puba predstavlja cjeloviti dizajn brenda i identiteta novog ugostiteljskog objekta u sklopu osječke Tvrde, stare barokne gradske jezgre, izgrađene u 18. stoljeću kao dio velikog sustava strateški utvrđenih gradova. U obrambenoj arhitekturi, naziv Merlon znači čvrste, uspravne ograde namijenjene zaštiti promatrača i vojske na vrhu utvrde.

Ambalaža

Oink

Ambalaža Kako bi se osigurala vidljivost klijenta na tržištu, odabran je razigran izgled i dojam. Ovaj pristup simbolizira sve kvalitete brenda, originalne, ukusne, tradicionalne i lokalne. Glavni cilj korištenja pakiranja novih proizvoda bio je kupcima predstaviti priču o uzgoju crnih svinja i proizvodnji tradicionalnih mesnih delicija najviše kvalitete. U tehnici linoreza izrađen je set ilustracija koje prikazuju majstorstvo. Same ilustracije predstavljaju autentičnost i potiču kupca na razmišljanje o Oink proizvodima, njihovom okusu i teksturi.

Nosač Za Kućne Ljubimce

Pawspal

Nosač Za Kućne Ljubimce Nosiljka za kućne ljubimce Pawspal uštedjet će energiju i pomoći vlasniku da brzo dostavi. Za koncept dizajna Pawspal nosač za kućne ljubimce inspiriran Space Shuttleom kojim svoje ljupke ljubimce mogu odvesti kamo god žele. A ako imaju još jednog kućnog ljubimca, mogu staviti još jednog na vrh i spojiti kotače na dnu kako bi povukli nosače. Osim toga, Pawspal je dizajnirao s unutarnjim ventilacijskim ventilatorom koji je udoban za kućne ljubimce i jednostavan za punjenje USB C.

Pretprodajni Ured

Ice Cave

Pretprodajni Ured Ice Cave je izložbeni prostor za klijenta koji je trebao prostor jedinstvene kvalitete. U međuvremenu, sposoban za prikaz raznih svojstava Teheran Eye Project. Prema funkciji projekta, atraktivna, ali neutralna atmosfera za pokazivanje objekata i događaja po potrebi. Ideja dizajna bila je korištenje minimalne površinske logike. Integrirana mrežasta površina raspoređena je po cijelom prostoru. Prostor potreban za različite namjene formira se na temelju stranih sila u smjeru gore i dolje koje djeluju na površinu. Za izradu, ova površina je podijeljena na 329 ploča.

Maloprodaja

Atelier Intimo Flagship

Maloprodaja Naš svijet je 2020. pogodio virus bez presedana. Atelier Intimo prvi Flagship dizajnirao O and O Studio inspiriran je konceptom Rebirth of the Scorched Earth, koji podrazumijeva integraciju iscjeliteljske moći prirode koja čovječanstvu daje novu nadu. Dok se stvara dramatičan prostor koji omogućuje posjetiteljima da provedu trenutke maštajući i maštajući u takvom vremenu i prostoru, kreiran je i niz umjetničkih instalacija kako bi se u potpunosti prikazale istinske karakteristike brenda. Flagship nije običan prodajni prostor, to je pozornica Atelier Intimo.