Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Jahta

Atlantico

Jahta Atlantico duga 77 metara je jahta za razonodu s prostranim vanjskim prostorima i širokim unutarnjim prostorima, što gostima omogućuje uživanje u pogledu na more i kontakt s njim. Cilj dizajna bio je stvoriti modernu jahtu bezvremenske elegancije. Poseban fokus bio je na proporcijama kako bi profil bio nizak. Jahta ima šest paluba sa sadržajima i uslugama kao što su heliodrom, tender garaže s gliserom i jetski. Šest apartmanskih kabina prima dvanaest gostiju, a vlasnik ima palubu s vanjskim salonom i jacuzzijem. Postoji vanjski i unutarnji bazen od 7 metara. Jahta ima hibridni pogon.

Branding

Cut and Paste

Branding Ovaj komplet alata za projekt, Izreži i zalijepi: Prevencija vizualnog plagijata, bavi se temom koja može utjecati na svakoga u dizajnerskoj industriji, a ipak je vizualni plagijat tema o kojoj se rijetko raspravlja. To bi moglo biti zbog dvosmislenosti između preuzimanja reference sa slike i kopiranja s nje. Stoga, ono što ovaj projekt predlaže jest podizanje svijesti o sivim zonama koje okružuju vizualni plagijat i to pozicioniranje u prvi plan razgovora o kreativnosti.

Branding

Peace and Presence Wellbeing

Branding Peace and Presence Wellbeing je tvrtka za holističku terapiju sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu koja pruža usluge kao što su refleksologija, holistička masaža i reiki za pomlađivanje tijela, uma i duha. Vizualni jezik brenda P&PW temelji se na toj želji da se prizove mirno, umirujuće i opuštajuće stanje inspirirano nostalgičnim sjećanjima na prirodu iz djetinjstva, posebno iz flore i faune koja se nalazi na obalama rijeka i šumskim krajolicima. Paleta boja inspirirana je značajkama Georgian Water kako u izvornom tako iu oksidiranom stanju, ponovno potičući nostalgiju za prošlim vremenima.

Knjiga

The Big Book of Bullshit

Knjiga Publikacija Big Book of Bullshit grafičko je istraživanje istine, povjerenja i laži i podijeljena je u 3 vizualno suprotstavljena poglavlja. Istina: ilustrirani esej o psihologiji prijevare. Povjerenje: vizualno istraživanje pojma povjerenje i Laži: ilustrirana galerija sranja, sve proizašlo iz anonimnih priznanja obmane. Vizualni izgled knjige inspiriran je "Van de Graafovim kanonom" Jana Tschicholda, koji se koristi u dizajnu knjige za podjelu stranice u ugodnim omjerima.

Igračka

Werkelkueche

Igračka Werkelkueche je rodno otvorena radna stanica koja omogućuje djeci da urone u svijet slobodne igre. Kombinira formalne i estetske značajke dječjih kuhinja i radnih stolova. Stoga Werkelkueche nude različite mogućnosti igranja. Zakrivljena radna ploča od šperploče može se koristiti kao sudoper, radionica ili skijaška staza. Bočni odjeljci mogu pružiti prostor za pohranu i skrivanje ili peći hrskave rolice. Uz pomoć šarenih i izmjenjivih alata djeca mogu realizirati svoje ideje i na igriv način oponašati svijet odraslih.

Rasvjetni Predmeti

Collection Crypto

Rasvjetni Predmeti Crypto je modularna kolekcija rasvjete jer se može širiti okomito i vodoravno, ovisno o tome kako su raspoređeni pojedinačni stakleni elementi koji čine svaku strukturu. Ideja koja je inspirirala dizajn potječe iz prirode, posebno podsjećajući na ledene stalaktite. Posebnost Crypto predmeta je u njihovom živopisnom puhanom staklu koje omogućuje da se svjetlost širi u mnogim smjerovima na vrlo mekan način. Proizvodnja se odvija potpuno ručno izrađenim procesom i krajnji korisnik je taj koji odlučuje kako će konačna instalacija biti sastavljena, svaki put na drugačiji način.