Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pametni Namještaj

Fluid Cube and Snake

Pametni Namještaj Hello Wood stvorio je liniju namještaja na otvorenom s pametnim funkcijama za zajedničke prostore. Zamišljajući žanr javnog namještaja, osmislili su vizualno privlačne i funkcionalne instalacije, uključujući osvjetljenje i USB utičnice, koji su zahtijevali integraciju solarnih panela i baterija. Zmija je modularna struktura; njegovi su elementi promjenjivi da stanu na dano mjesto. Kocka fluida je fiksna jedinica sa staklenim vrhom na kojoj se nalaze solarne ćelije. Studio vjeruje da je svrha dizajna pretvoriti predmete svakodnevne uporabe u drage predmete.

Blagovaonski Stol

Augusta

Blagovaonski Stol Augusta interpretira klasični trpezarijski stol. Predstavljajući generacije koje su pred nama, čini se da dizajn raste iz nevidljivog korijena. Noge stola orijentirane su na ovu uobičajenu jezgru, pružajući se da pridržava stol podudarnog s knjigama. Čvrsto europsko drvo oraha odabrano je zbog značenja mudrosti i rasta. Drvo koje proizvođači namještaja obično odbacuju koristi se za svoje izazove s kojima surađuje. Čvorovi, pukotine, treskanje vjetra i jedinstveni vrtlozi pripovijedaju život stabla. Jedinstvenost drva omogućava ovoj priči da živi u komadu obiteljskog namještaja.

Zvučnik

Sperso

Zvučnik Sperso dolazi od dvije riječi Sperm i Sound. Poseban oblik staklastog mjehurića i zvučnika u njegovoj jami na glavi odnosi se na osjećaj muškosti i dubokog prodiranja zvuka oko okoliša, kao što je vatra muške sperme u jajovodu tijekom parenja. Cilj je proizvesti veliku snagu i kvalitetan zvuk u okolini. To je bežični sustav korisniku koji omogućuje povezivanje mobilnog telefona, prijenosnog računala, tableta i drugih uređaja sa zvučnikom putem Bluetooth-a. Ovaj stropni zvučnik može se posebno koristiti u dnevnoj sobi, spavaćim sobama i TV sobi.

Stolica

Ane

Stolica Ane stolica ima čvrste drvene letvice koje izgledaju skladno, ali neovisno od drvenih nogu, iznad čeličnog okvira. Dizajner navodi da je sjedalo, ručno izrađeno od certificiranog ekološkog drva, oblikovano jedinstvenom uporabom više komada jednog oblika drva koji su postavljeni i isječeni na dinamičan način. Kad sjedite na stolici, lagani porast kuta prema leđima i kutovi otklona sa strane završeni su na način koji pruža prirodan, ugodan sjedeći položaj. Ane stolica ima pravi stepen složenosti kako bi stvorila elegantan finiš.

Set Za Kavu

Riposo

Set Za Kavu Dizajn ove usluge inspirirale su dvije škole s početka 20. stoljeća njemački Bauhaus i ruska avangarda. Stroga ravna geometrija i dobro osmišljena funkcionalnost u potpunosti odgovaraju duhu manifesta iz tih vremena: "lijepo je ono što je prikladno". U isto vrijeme prateći moderne trendove, dizajner kombinira dva kontrastna materijala u ovom projektu. Klasični porculan od bijelog mlijeka nadopunjuju svijetli poklopci od plute. Funkcionalnost dizajna podržana je jednostavnim, praktičnim ručkama i cjelokupnom upotrebljivošću forme.

Namještaj Plus Ventilator

Brise Table

Namještaj Plus Ventilator Brise Table dizajniran je s osjećajem odgovornosti za klimatske promjene i željom za korištenjem ventilatora, a ne klima uređaja. Umjesto da puše jak vjetar, on se usredotočuje na osjećaj hladnosti cirkulirajući zrak čak i nakon isključivanja klima uređaja. Pomoću Brise Stola, korisnici mogu popiti povjetarac i istovremeno ih koristiti kao bočni stol. Također, dobro prožima okoliš i čini prostor ljepšim.