Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stalak Za Torte

Temple

Stalak Za Torte Iz rastuće popularnosti kućnog pečenja uočili smo potrebu za modernim stalkom za suvremenu tortu, koji se može jednostavno pohraniti u ormar ili nacrtati. Jednostavno za čišćenje i sigurno. Hram je lako sastaviti i intuitivno je pomicanjem ploča preko središnje konusne kralježnice. Rastavljanje je jednako jednostavno jednostavno ih klizanjem s leđa. Sva četiri glavna elementa drži Slagač zajedno. Stacker pomaže držati sve elemente zajedno za kompaktnu pohranu u više uglova. Možete koristiti različite konfiguracije ploča za različite prigode.

Ležaljka

Bessa

Ležaljka Dizajnirana za dnevni boravak hotela, odmarališta i privatnih rezidencija, ležaljka Bessa usklađuje se s modernim projektima uređenja interijera. Dizajn odaje spokoj koji poziva na iskustva koje treba zapamtiti. Rješavajući njegovu potpuno održivu proizvodnju, možemo uživati u ravnoteži oblika, suvremenog dizajna, funkcije i njegovih organskih vrijednosti.

Kalendar

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendar Waterwheel je trodimenzionalni kalendar napravljen od šest vesla sastavljenih u obliku vodenog kotača. Zakretajte jedinstveni samostalan kalendar za radnu površinu, poput vodenog kotača koji ćete koristiti svaki mjesec. Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Krajnji Stol

TIND End Table

Krajnji Stol TIND End Table mali je ekološki stol s jakom vizualnom prisutnošću. Reciklirani čelični vrh izrezan je vodenim mlazom s zamršenim uzorkom koji stvara živopisne uzorke svjetla i sjene. Oblici bambusovih nogu određuju se uzorkovanjem u čeličnom vrhu, a svaka od četrnaest nogu prolazi kroz čelični vrh, a zatim se izrezuje u ravnini. Gledano odozgo, karbonizirani bambus stvara zaštitni uzorak, nasuprot perforiranom čeliku. Bambus je brzo obnovljiva sirovina, jer je bambus brzo rastuća trava, a ne proizvod od drva.

Višenamjenski Ormar

Shanghai

Višenamjenski Ormar "Shanghai" multifunkcionalni ormar. Linijski uzorak i lakonski oblik djeluju kao "ukrasni zid", a to omogućuje percepciju ormara kao ukrasne komponente. Sustav „sve uključeno“: uključuje mjesta za skladištenje različitog volumena; ugrađeni noćni ormarići koji su dio pročelja ormara otvorenog i zatvorenog jednim prednjim pritiskom; 2 ugrađene noćne svjetiljke skrivene pod izuzetnim volumenom s obje strane kreveta. Glavni dio ormara izrađen je od sićušnog drvenog oblika. Sastoji se od 1500 komada kempa i 4500 komada izbjeljenog hrasta.

Igračka

Rocking Zebra

Igračka Djeca vole ovu otkačenu ljuljajuću igračku, a suvremeni izgled, simpatična grafika i prirodno drvo prave su privlačne oči u modernom domu. Izazov dizajna uključivao je zadržavanje osnovnog karaktera klasične igračke heirloom, uz korištenje naprednih tehnika i modularnog sustava konstrukcije kako bi se omogućili budući dodatni tipovi životinja uz minimalne promjene dijelova. Upakirani proizvod također je trebao biti kompaktan i ispod 10 kilograma za izravne internetske kanale prodaje. Prva upotreba laminata za ispis, što rezultira savršenim prikazom boja / uzoraka na potpuno otpornoj površini