Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendar Na način kaleidoskopa ovo je kalendar s grafikom preklapajućeg izreza nacrtanom višebojnim uzorcima. Njegov dizajn s uzorcima boja koji se mogu mijenjati i personalizirati jednostavnom promjenom redoslijeda listova oslikava kreativne osjećaje NTT COMWARE. Omogućuje se dovoljno prostora za pisanje, a crte koje reguliraju uzimaju u obzir funkcionalnost koja ga čini savršenim kao kalendar rasporeda koji biste željeli koristiti za uređenje svog osobnog prostora.

Ambalaža Košulje

EcoPack

Ambalaža Košulje Ova se ambalaža košulje izdvaja od uobičajenog pakiranja tako što se ne koristi ništa plastično. Koristeći postojeći tok otpada i postupak proizvodnje, ovaj je proizvod ne samo vrlo jednostavan za proizvodnju, već je i vrlo jednostavan za odlaganje, od čega se primarni materijal kompostira u ništa. Proizvod se može prvo pritisnuti, a zatim identificirati s markiranjem tvrtke kroz rezanje i tiskanje kako bi se stvorio jedinstveni strukturni proizvod koji izgleda i izgleda vrlo različito i zanimljivo. Estetika i korisničko sučelje uzimali su se u jednakoj mjeri kao održivost proizvoda.

Konzola

Qadem Hooks

Konzola Qadem Hooks je umjetničko djelo s funkcijom konzole inspiriranom prirodom. Sastoji se od različitih obojenih starih kukica koje su korištene zajedno s Qademom (staro leđno muško sedlo) za prijevoz pšenice iz jednog sela u drugo. Kuke su pričvršćene na staru dasku za pšenicu pšenice, kao podloga i završene sa staklenom pločom na vrhu.

Konzola

Mabrada

Konzola Jedinstvena konzola izrađena od obojenog drveta s kamenom obradom, na kojoj se nalazi stara autentična brusilica za kavu koja seže u razdoblje otomanske vlasti. Reproduciran je i isklesan jordanski hladnjak za kavu (Mabrada) koji je stajao kao jedna noga na suprotnoj strani konzole na kojoj sjedi brusilica, stvarajući fascinantan komad za predsoblje ili dnevni boravak.

Dvosjed

Mowraj

Dvosjed Mowraj je dvosjed stvoren za utjelovljenje duha egipatskih i gotičkih stilova. Oblik je izveden iz Nowraga, egipatske verzije muljaže izmijenjene kako bi utjelovio gotički štih, a da ne ugrozi njegovu etničku anteiluvijsku suštinu. Dizajn je crno lakiran, na kojem su ugrađene gravure etničkog egipatskog ručnog izrade na rukama i nogama, kao i bogata baršunasta presvlaka dodana vijcima i povlačnim prstenovima što joj daje srednjovjekovni bačeni izgled gotičkog izgleda.

Korporativni Identitet

Predictive Solutions

Korporativni Identitet Predictive Solutions je dobavljač softverskih proizvoda za prognostičku analizu. Proizvodi tvrtke koriste se za izradu predviđanja analizom postojećih podataka. Oznaka tvrtke - sektori u krugu - nalikuje grafici pie-shema, a također vrlo stilizirana i pojednostavljena slika oka u profilu. Platforma marke „prolijevanje svjetla“ pokretač je za sve grafičke marke. I promjenjivi, apstraktni fluidni oblici i tematski pojednostavljene ilustracije koriste se kao dodatna grafika u raznim aplikacijama.