Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Bezalkoholnih Pića

Coca-Cola Tet 2014

Ambalaža Bezalkoholnih Pića Stvoriti seriju limenki Coca-Cole koja širi milijune Tếta želi širom zemlje. Koristili smo Coca-colin simbol Tết (ptica lastavica) kao uređaj da bismo oblikovali ove želje. Za svaku limenku stotine ručno izvučenih lastavica izrađene su i pažljivo raspoređene oko prilagođene skripte, koja zajedno tvore niz značajnih vijetnamskih želja. "An", znači mir. "Tài" znači uspjeh, "Lộc" znači prosperitet. Ove se riječi široko izmjenjuju tijekom cijelog praznika i tradicionalno se ukrašavaju Tết ukrasa.

Sustav Otvorenog Posuđa

Osoro

Sustav Otvorenog Posuđa Inovativni karakter OSORO-a je kombiniranje kvalitete visokokvalitetnog vitrificiranog porculana i njegove tipične sjajne kože bjelokosti s funkcijom pogodnom za čuvanje hrane u hladnjaku ili zamrzivaču i za kuhanje u parnoj pećnici ili mikrovalnoj. Jednostavan, modularni oblik i različiti elementi mogu se složiti kako bi se uštedio prostor, fleksibilno kombinirao i zatvorio višebojnim silikonskim O-Sealerom ili O-priključkom tako da hrana ostane dobro zatvorena u njemu. OSORO se može univerzalno koristiti eliminirajući potrebu u našem svakodnevnom životu.

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina

Echinoctius

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina Ovaj je projekt jedinstven na više načina. Dizajn je morao odražavati jedinstveni karakter predmetnog proizvoda - ekskluzivno autorsko vino. Osim toga, postojao je zahtjev da se u nazivu proizvoda priopći duboko značenje - superlativ, solsticij, kontrast noći i dana, crno-bijelo, otvoreno i nejasno. Dizajn je imao namjeru odražavati tajnu skrivenu u noći: ljepotu noćnog neba koja nas toliko zadivi i mističnu zagonetku skrivenu u zviježđima i zodijaku.

Alat Za Odgoj I Obrazovanje

Corporate Mandala

Alat Za Odgoj I Obrazovanje Korporativna mandala potpuno je novo sredstvo za obrazovanje i obuku. To je inovativna i jedinstvena integracija drevnog mandala i korporativnog identiteta osmišljena s ciljem da poboljša timski rad i ukupne poslovne performanse. Nadalje, novi je element korporativnog identiteta tvrtke. Korporativna mandala je grupna aktivnost za tim ili individualna aktivnost za menadžera. Dizajniran je posebno za određenu tvrtku i boji ga timski ili pojedinačno, na slobodan i intuitivan način, gdje svatko može odabrati bilo koju boju ili polje.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja nema zasebnu ručku privlači sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda presudno je da bude jedinstvena za kuhinje. Digitalni mikser za umivaonike koji se spušta dolje pruža korisnicima slobodu kretanja u kuhinjama, a istovremeno nudi mogućnosti dviju različitih funkcija protoka. Na prednjem dijelu elektrode, elektronički jastučić vam omogućava pristup svim funkcijama, bilo kada se sprej stavi u mlaz ili u vašu ruku sa samo vrhom prsta koji možete kontrolirati.

Izložbeni Prostor

Ideaing

Izložbeni Prostor Ovo je poslovna izložbena dvorana na Guangzhou Design Week-u 2013. koju je dizajnirao C&C Design Co., Ltd. QR kôd prikazan na svjetlosnom okviru je web veza poduzeća. U međuvremenu, dizajneri se nadaju da izgled cijele zgrade može kod ljudi stvoriti osjećaj vitalnosti, i stoga pokazuje kreativnost koju dizajnerska tvrtka posjeduje, odnosno "duh neovisnosti i ideju slobode" koju zagovaraju ,