Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonska Kolekcija

CATINO

Kupaonska Kolekcija CATINO je rođen iz želje da oblikuje misao. Ova zbirka evocira poeziju svakodnevnog života kroz jednostavne elemente, koji na suvremeni način reinterpretiraju postojeće arhetipove naše mašte. Predlaže povratak u okruženje topline i čvrstine, korištenjem prirodnih šuma, obrađenih od čvrstih i sastavljenih da ostanu vječne.

Korporativni Identitet

Predictive Solutions

Korporativni Identitet Predictive Solutions je dobavljač softverskih proizvoda za prognostičku analizu. Proizvodi tvrtke koriste se za izradu predviđanja analizom postojećih podataka. Oznaka tvrtke - sektori u krugu - nalikuje grafici pie-shema, a također vrlo stilizirana i pojednostavljena slika oka u profilu. Platforma marke „prolijevanje svjetla“ pokretač je za sve grafičke marke. I promjenjivi, apstraktni fluidni oblici i tematski pojednostavljene ilustracije koriste se kao dodatna grafika u raznim aplikacijama.

Korporativni Identitet

Glazov

Korporativni Identitet Glazov je tvornica namještaja u istoimenom gradu. Tvornica proizvodi jeftin namještaj. Budući da je dizajn takvog namještaja prilično generički, odlučeno je komunikacijski koncept temeljiti na izvornim "drvenim" 3D slovima, riječi sastavljene od takvih slova simboliziraju garniture namještaja. Pisma čine riječi "namještaj", "spavaća soba" itd. Ili nazivi zbirki, oni su postavljeni tako da nalikuju komadima namještaja. Izdvojena 3D slova slična su shemama namještaja i mogu se koristiti na tiskanicama ili preko fotografskih pozadina za identifikaciju marke.

Umivaonik

Angle

Umivaonik U svijetu postoji puno umivaonika izvrsnog dizajna. Ali mi nudimo da na ovu stvar gledamo iz novog ugla. Želimo pružiti priliku uživati u procesu korištenja sudopera i sakriti toliko potrebne, ali ne-estetske detalje kao rupu za odvod. "Ugao" je lakonski dizajn, u kojem su osmišljeni svi detalji za ugodnu uporabu i sustav čišćenja. Tijekom korištenja ne opažate otvor za odvod, sve izgleda kao da voda jednostavno nestaje. Ovaj učinak, povezan s optičkom iluzijom, postiže se posebnim položajem površina sudopera.

Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro jedinstven je font inspiriran novim tehnologijama i uređajima za alternativne oblike komunikacije, skladno nas povezujući sa svojim slobodnim pismima. Inspiriran iPadom i dizajniran u četkama, izražen je u jedinstvenom stilu pisanja. Sadrži engleski, grčki i ćirilicu te podržava preko 70 jezika.

Prijenosni Zvučnik

Ballo

Prijenosni Zvučnik Švicarski dizajnerski studio BERNHARD | BURKARD je dizajnirao jedinstven zvučnik za OYO. Oblik zvučnika savršena je sfera bez stvarnog stalka. BALLO zvučnik polaže, kotrlja se ili visi za glazbeno iskustvo od 360 stupnjeva. Dizajn slijedi principe minimalističkog dizajna. Šareni pojas spaja dvije hemisfere. Štiti zvučnik i povećava tonove basa kad leži na površini. Zvučnik se isporučuje s ugrađenom punjivom litij baterijom i kompatibilan je s većinom audio uređaja. 3,5 mm priključak običan je utikač za slušalice. BALLO zvučnik dostupan je u deset različitih boja.