Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bežični Zvučnici

FiPo

Bežični Zvučnici FiPo (skraćeni oblik „Fire Power“) svojim privlačnim dizajnom odnosi se na duboko prodiranje zvuka u koštane ćelije kao inspiraciju za dizajn. Cilj je stvarati zvuk velike snage i kvalitete u kosti kosti i stanice u njemu. To korisniku omogućuje povezivanje zvučnika s mobilnim telefonom, prijenosnim računalom, tabletima i drugim uređajima putem Bluetooth-a. Kut postavljanja zvučnika dizajniran je s obzirom na ergonomske standarde. Štoviše, zvučnik se može odvojiti od staklene baze što korisniku omogućava ponovno punjenje.

Rasvjeta Za Bicikl

Safira Griplight

Rasvjeta Za Bicikl SAFIRA je inspirirana namjerom da riješi neuredne dodatke na upravljaču za moderne bicikliste. Integrirajući prednju svjetiljku i pokazivač smjera u dizajn držanja sjajno postižu cilj. Također, iskorištavajući prostor šupljeg upravljača kao kabine za baterije maksimalno povećavate kapacitet električne energije. Zbog kombinacije prianjanja, svjetla bicikla, pokazivača smjera i kabine upravljača, SAFIRA postaje najkompaktniji i najrelevantniji moćan sustav osvjetljenja bicikla.

Rasvjeta Za Bicikl

Astra Stylish Bike Lamp

Rasvjeta Za Bicikl Astra je biciklistička svjetiljka s jednim krakom s revolucionarno dizajniranim aluminijskim integriranim tijelom. Astra savršeno kombinira tvrdo postavljanje i lagano tijelo uz čisti i elegantan rezultat. Jednostruka bočna aluminijska ruka ne samo da je izdržljiva, već i omogućuje Astri da pluta na sredini upravljača što pruža najširi raspon greda. Astra ima savršenu odsječenu liniju, greda neće izazivati blještavilo kod ljudi s druge strane ceste. Astra daje biciklu par sjajnih očiju koji posvjetljuju cestu.

Kolica S Rashlađenim Sirom

Keza

Kolica S Rashlađenim Sirom Patrick Sarran kreirao je kolica sa sirom Keza 2008. godine. Prije svega alat, ova kolica moraju pobuditi znatiželju gostiju. To se postiže stiliziranom lakiranom drvenom konstrukcijom sastavljenom na industrijskim kotačima. Otvaranjem zatvarača i raspoređivanjem njegovih unutarnjih polica, kolica otkrivaju veliku prezentacijsku tablicu sazrelih sireva. Koristeći ovaj korak, konobar može usvojiti odgovarajući govor tijela.

Odvojivi Stolovi

iLOK

Odvojivi Stolovi Dizajn Patricka Sarrana odjekuje čuvenu formulu koju je skovao Louis Sullivan "Forma slijedi funkciju". U tom su duhu iLOK stolovi zamišljeni da daju prednost lakoći, snazi i modularnosti. To je omogućeno zahvaljujući drvenom kompozitnom materijalu vrhova stola, lučnom geometriji nogu i strukturalnim nosačima pričvršćenim u medenom srčanom srcu. Koristeći kosi spoj za bazu, ispod se dobija korisni prostor. Konačno, iz drveta izvire topao estetski koji je cijenjen finim blagovaonicama.

Privjesna Svjetiljka

Snow drop

Privjesna Svjetiljka Kap snijega je stropna i modularna rasvjeta. Njegova pogodnost je reguliranje njegove svjetlosti modulacijom zahvaljujući glatkom sustavu remenica. Korak po korak, igrajući se s protutežom, korisnik može povećati i smanjiti svjetlinu. Modulacija ovog dizajna podsjeća na različite faze cvjetanja snježne pahulje od početka s tetraedrom do kraja s četiri fraktala trokuta. Starinska jantarna žarulja Edison umetnuta je u ekskluzivnu četverokutnu kutiju napravljenu od opalescentnog bijelog pleksija kada dizajn bude zatvoren.