Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sklopiva Stolica

Tatamu

Sklopiva Stolica Do 2050. godine dvije trećine zemaljskog stanovništva živjet će u gradovima. Glavna ambicija koja stoji iza Tatamua je pružanje fleksibilnog namještaja za ljude čiji je prostor ograničen, uključujući i one koji se često kreću. Cilj je stvoriti intuitivni namještaj koji kombinira robusnost i ultra tanki oblik. Za postavljanje stolice potreban je samo jedan pokret uvijanja. Dok su sve šarke izrađene od izdržljive tkanine koja drže malu težinu, drvene strane pružaju stabilnost. Jednom kada se na njega izvrši pritisak, stolica se samo jača jer se njegovi dijelovi međusobno zaključavaju, zahvaljujući jedinstvenom mehanizmu i geometriji.

Stolica

Haleiwa

Stolica Haleiwa tkne održivi rattan u brišućim oblinama i baca izrazitu siluetu. Prirodni materijali odaju počast zanatskoj tradiciji na Filipinima, prerađenom u današnje vrijeme. Upareni, ili korišteni kao izjava, svestranost dizajna čini da se ova stolica prilagodi različitim stilovima. Stvaranjem ravnoteže između forme i funkcije, gracioznosti i snage, arhitekture i dizajna, Haleiwa je ugodna koliko i lijepa.

Zadatak Lampica

Pluto

Zadatak Lampica Pluton zadržava fokus čvrsto na stilu. Njegov kompaktni, aerodinamični cilindar krasi elegantna ručka nad kutnom postoljem, što olakšava pozicioniranje s mekim, ali fokusiranim svjetlom s preciznošću. Njegov je oblik inspiriran teleskopima, ali umjesto toga, on se želi usredotočiti na zemlju, umjesto na zvijezde. Napravljen 3D tiskanjem koristeći plastiku na bazi kukuruza, jedinstven je, ne samo za industrijske 3D printere, već je i ekološki prihvatljiv.

Svjetiljka

Mobius

Svjetiljka Mobius prsten daje inspiraciju za dizajn Mobius svjetiljki. Jedna traka svjetiljke može imati dvije sjene površine (tj. Dvostranu površinu), prednju i obrnutu stranu, koje će udovoljiti sveobuhvatnoj potražnji za osvjetljenjem. Njegov poseban i jednostavan oblik sadrži tajanstvenu matematičku ljepotu. Stoga će se u kućni život unijeti više ritmičke ljepote.

Vježba Silikonska Boca Za Vodu

Happy Aquarius

Vježba Silikonska Boca Za Vodu Happy Aquarius je sigurna i dobra prianjanja boca vode za sve uzraste. Ima gladak osmijeh zakrivljenosti dizajniran i privlačan izgled obostranih boja, koji predstavljaju osjećaj mladosti, energije i moderannosti. Napravljen od 100% silikona za hranu koji se može reciklirati, održava temperaturu u rasponu od 220 stupnjeva. C do -40 ° C. C, nije istisnuo nijedan plastifikator i ne sadrži BPA. Mekani premaz na dodir pruža svilenkast osjećaj, lijepo se drži i drži. Proljećnost, elastičnost i šuplja struktura omogućuju bocu da djeluje kao hvataljka za ruke, kao i lagani gumb.

Hotelski Sadržaji

Marn

Hotelski Sadržaji Imati inspiraciju za svečane zalogaje tradicionalne tainanske kulture (stari grad na Tajvanu prepun kulturne baštine), pretvarajući ih u niz hotelskih sadržaja, ova serija svečanih zalogaja lokalno uvijek poznata kao "Marn", znači ispunjenje u kineskoj kulturi; torta od riže u obliku kornjače u obliku sapuna za ruke i sapuna, kolač od mung graha kao toaletne potrepštine, slatki knedla od tang yuana kao krema za ruke i kuhana paprika i amp; Tainan torta od smeđeg šećera u obliku čaja. Tainanska kulturna baština mogla bi biti raširena u svijetu, jer je hotel lijepa platforma za promicanje lokalne kulture.