Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Od Morskih Plodova

PURE

Ambalaža Od Morskih Plodova Koncept ove nove vrste proizvoda je "Ne sadrži". Jednostavnije rečeno, stvorili smo neobično opušten dizajn. Tipično za konzervirane morske plodove crne su i ambalažne ambalaže, a naš dizajn ne sadrži optički balast. S druge strane, raspon je također namijenjen alergičnim i osjetljivim na hranu. Tako da izgleda gotovo namjerno nekakav medicinski. Prodaja je započela u siječnju 2013. i izuzetno je uspješna. Povratne informacije maloprodajnog poduzeća su: Dugo smo čekali na dobro i dobro osmišljen koncept. Kupcu će se svidjeti.

Koncept Korporativne Arhitekture

ajando Next Level C R M

Koncept Korporativne Arhitekture Koncept ajando Loft: Informacije su građevni materijal našeg svemira. Vrlo neobično potkrovlje stvoreno je u lučkoj četvrti Mannheim, u Njemačkoj. Kompletni ajando tim tu će živjeti i raditi počevši od siječnja 2013. Arhitekt Peter Stasek i ured arhitekte loftwerk smješten u Karlsruheu stoje iza koncepta korporativne arhitekture potkrovlja. Inspirirala ga je kvantna fizika Wheelera, arhitektura Josefa M. Hoffmanna i, naravno, informatička stručnost ajandoa: "Informacije čine svijet krugom". Tekst slobodne novinarke Ilone Koglin

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike LECOMOTION E-trike je ekološki prihvatljiv i inovativan tricikl s električnom potporom koji je inspiriran ugniježđenim kolicima. LECOMOTION E-trikes osmišljeni su tako da djeluju kao dio gradskog sustava dijeljenja bicikala. Dizajnirani su tako da se međusobno gnijezde u liniji za kompaktno skladištenje i olakšavaju skupljanje i pomicanje mnogih odjednom preko pomičnih stražnjih vrata i prijenosnog košara. Pruža se pomoć za pedaliranje. Možete ih koristiti kao uobičajeni bicikl, sa ili bez noseće baterije. Teret je također dopuštao prijevoz 2 djece ili jedne odrasle osobe.

Tiskanica

commod – Feines in Holz

Tiskanica „Commod“ je specijaliziran za unutarnje radove. Istina pod motom „finske drvene robe“ realizira posebno visoko ekskluzivne stambene projekte. Dopisnica je udovoljila toj tvrdnji. Smanjen, ali razigran izgled realiziran je koristeći posebno pomiješanu boju. Uredski pribor odražava stil tvrtke kao i njenu ideologiju da koristi samo najdragocjeniji materijal: Papir je izrađen od 100 posto pamuka, omotnice od pravog furnira. Posjetnice "utjelovljuju" slogan tvrtke stvaranjem trodimenzionalne sobe s tipičnim drvenim proizvodima.

Rezač Papira

HandiShred

Rezač Papira HandiShred je prijenosni ručni stroj za uništavanje papira ne zahtijeva vanjski izvor napajanja. Dizajniran je mali i uredno tako da ga možete staviti na svoj stol, u ladicu ili aktovku koji će vam lako pristupiti i rastrgati važan dokument bilo kad i bilo gdje. Ovaj praktični uređaj za uništavanje papira odlično služi za uništavanje bilo kojeg dokumenta ili potvrde kako bi se osiguralo da su privatni, povjerljivi i bilo kakvi osobni podaci u svakom trenutku zaštićeni.

Tablica Interakcije

paintable

Tablica Interakcije Slikar je višenamjenski stol za svakoga, to bi mogao biti običan stol, stol za crtanje ili glazbeni instrument. Možete koristiti različite vrste boja za slikanje na površini stola za stvaranje glazbe s prijateljima ili obitelji, a površina će senzorima u boji prenijeti crtež u melodiju. Postoje dva načina crtanja, kreativno crtanje i crtanje glazbenih nota, djeca mogu crtati sve što žele stvoriti slučajnu glazbu ili koristiti pravilo koje dizajniramo da popunimo boju na određenom položaju kako bi napravili dječju pjesmu.