Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

calendar 2013 “Safari”

Kalendar Safari je papirnati kalendar za životinje. Jednostavno pritisnite dijelove, preklopite i osigurajte za dovršavanje. Neka 2011 bude godina susreta s divljinom i divljinom! Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Trgovački Centar

Fluxion

Trgovački Centar Inspiracija ovog programa dolazi iz brda mravinjaka koji ima jedinstvenu strukturu. Iako je unutarnja struktura brda mrava vrlo složena, ona može izgraditi ogromno i uređeno kraljevstvo. To pokazuje da je njegova arhitektonska struktura izuzetno racionalna. U međuvremenu, unutrašnjost gracioznih lukova brežuljaka od mrava gradi impozantnu palaču koja se čini izvanrednim. Stoga dizajner koristi mudrost mudraca za referencu kako bi izgradila umjetnički i dobro izgrađen prostor kao i brda mrava.

Ulazni Stol

organica

Ulazni Stol ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz bilo kojeg organskog sustava u kojem su svi dijelovi međusobno povezani kako bi stvorili egzistenciju. Dizajn se temeljio na složenosti ljudskog tijela i ljudskog pred koncepcije. Gledatelja vodi u uzvišeno putovanje. Prolazi za ovo putovanje su dva masivna drvena oblika koja se percipiraju kao pluća, zatim aluminijska osovina s priključcima koji nalikuju kralježnici. Gledatelj može pronaći iskrivljene šipke koje nalikuju arterijama, oblik koji se može interpretirati kao organ, a finale je prelijepo staklo od šablona, snažno, ali krhko, baš poput ljudske kože.

Izložbeni Štand

Onn Exhibition

Izložbeni Štand Onn je vrhunski ručni proizvod koji spaja tradicije i moderne dizajne majstora kulturnih dobara. Materijali, boje i proizvodi tvrtke Onn nadahnuti su prirodom koja rasvjetljava tradicionalne likove s okusom sjaja. Izložbeni štand izgrađen je tako da replicira prizor prirode koristeći materijale koji se upotpunjuju proizvodima i postaju skladno umjetničko djelo.

Kalendar

calendar 2013 “Farm”

Kalendar Farma je kalendar sa papirnatim papirima. Potpuno sastavljen čini simpatičnu minijaturnu farmu sa šest različitih životinja. Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Postolje Za Kaput

Lande

Postolje Za Kaput Kaput je dizajniran kao izrazito dekorativna i funkcionalna skulptura ureda, spoj umjetnosti i funkcije. Smatralo se da je sastav estetski oblik koji će uljepšati uredski prostor i zaštititi danas većinu ikoničnih korporativnih odjevnih predmeta, Blazer. Krajnji rezultat je vrlo energičan i sofisticiran komad. Zamišljanje proizvodnje i maloprodaje bilo je dizajnirati da bude lagan, jak i masivan.