Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajni Set

Wavy

Čajni Set Inspiriran travertinskom terasom u prirodi, Wavy je čajni set koji će vam donijeti jedinstveno iskustvo čaja. Inovativne ručke razvijene su da udobno stanu u vaše ruke. Sklonivši šalicu dlanovima, otkrit ćete da se otvara poput vodenog ljiljana i dovesti vas do trenutka spokoja.

Nakit

Poseidon

Nakit Nakit koji dizajniram izražava moje osjećaje. Predstavlja me kao umjetnika, dizajnera i također kao osobu. Okidač za stvaranje Posejdona bio je postavljen u najmračnijim satima mog života kada sam se osjećao uplašen, ranjiv i trebam zaštitu. Prvenstveno sam ovu kolekciju dizajnirao da se koristi u samoobrani. Iako je ta ideja izblijedjela tijekom ovog projekta, ona i dalje postoji. Posejdon (bog mora i „potres zemlje“, potresa u grčkoj mitologiji) je moja prva službena zbirka i namijenjen je jakim ženama, a imao je za cilj pružiti osjećaju snage i samopouzdanja.

Etikete

Stumbras Vodka

Etikete Ova Stumbrasova klasična kolekcija votke oživljava stare litvanske tradicije izrade votke. Dizajn čini stari tradicionalni proizvod bliskim i relevantnim za današnjeg potrošača. Zelena staklena boca, datumi važni za izradu litvanske votke, legende temeljene na istinitim činjenicama i ugodni, upečatljivi detalji - uvijeni izrez podsjeća na stare fotografije, koso na šipki na dnu koja nadopunjava klasičnu simetričnu kompoziciju, a slova i boje koje prenose identitet svake pod marke, sve čine tradicionalnu kolekciju votke netradicionalnom i zanimljivom.

Kalendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendar Gradimo gradove s tobom. Poruka koju prenosi NTT East Japan Corporate Sales Promotion nalazi se u ovom kalendaru radnog stola. Gornji dio listova kalendara izrezan je raznobojnim zgradama, a preklapajući se listovi čine jedan sretan grad. To je kalendar koji možete uživati u promjeni krajolika linije zgrada svakog mjeseca i ispunjava vas osjećajem da budite sretni cijelu godinu.

Kalendar

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendar Ovo je stolni kalendar s izrezanim dizajnom koji sadrži sezonske motive na izvrsnom utiskivanju. Vrhunac dizajna je kada se prikazuje, sezonski motivi postavljeni pod kutom od 30 stupnjeva za najbolje gledanje. Ovaj novi obrazac izražava novi roman NTT COMWARE za stvaranje novih ideja. Misao se daje kalendarskoj funkcionalnosti s dovoljno prostora za pisanje i linijama koje vladaju. Dobar je za brzo pregledavanje i jednostavan za uporabu, što dovodi do originalnosti koja ga izdvaja od ostalih kalendara.

Nakit

odyssey

Nakit Osnovna ideja monomere odiseje uključuje prekrivanje voluminoznih, geometrijskih oblika s uzorkom kože. Iz toga se razvija interakcija jasnoće i izobličenja, transparentnosti i prikrivanja. Svi se geometrijski oblici i uzorci mogu kombinirati po volji, mijenjati i nadopunjavati dodacima. Ova fascinantna, jednostavna ideja omogućuje stvaranje gotovo neiscrpnog asortimana dizajna, savršeno usklađenih s mogućnostima koje nudi brzo prototipiranje (3D ispis), jer svaki kupac može proizvesti potpuno individualni i jedinstveni predmet (posjetite: www.monomer. eu-shop).