Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Votka

Kasatka

Votka "KASATKA" je razvijena kao vrhunska votka. Dizajn je minimalistički, i u obliku boce, i u bojama. Jednostavna cilindrična boca i ograničena paleta boja (bijela, nijanse sive, crne) naglašavaju kristalnu čistoću proizvoda te eleganciju i stil minimalističkog grafičkog pristupa.

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg

Snowskate

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg Izvorni Snow Skate ovdje je predstavljen u sasvim novom i funkcionalnom dizajnu - od mahagona od tvrdog drva i s trkačima od nehrđajućeg čelika. Jedna je prednost što se mogu koristiti tradicionalne kožne čizme s petom, a kao takve ne postoji potražnja za posebnim čizmama. Ključno u praksi klizanja je jednostavna tehnika vezanja, jer su dizajn i konstrukcija optimizirani dobrom kombinacijom širine i visine klizaljke. Drugi odlučujući faktor je širina trkača koja optimizira upravljanje klizanjem na čvrstom ili tvrdom snijegu. Trkači su od nehrđajućeg čelika i opremljeni su učvršćenim vijcima.

Gostoprimstvo Na Stadionu

San Siro Stadium Sky Lounge

Gostoprimstvo Na Stadionu Projekt novih Sky salona samo je prvi korak velikog programa obnove koji AC Milan i FC Internazionale zajedno s Općinom Milan provode s ciljem pretvaranja stadiona San Siro u višenamjenski objekt sposoban za smještaj svih važni događaji s kojima će se Milano suočiti tijekom nadolazeće EXPO 2015. Nakon uspjeha projekta skybox, Ragazzi & Partneri proveli su ideju o stvaranju novog koncepta ugostiteljskih prostora na glavnoj grandioznoj tribini stadiona San Siro.

Struktura Rasvjete

Tensegrity Space Frame

Struktura Rasvjete Svjetlo okvira okvira Tensegrity koristi princip RBFullera "Manje za više" za proizvodnju svjetiljki koristeći samo izvor svjetlosti i električnu žicu. Tensegrity postaje strukturalno sredstvo kojim obojica djeluju međusobno u kompresiji i napetosti da bi stvorili naizgled diskontinuirano svjetlosno polje definirano samo njegovom strukturnom logikom. Njegova skalabilnost i ekonomičnost proizvodnje govore o robu beskrajne konfiguracije čiji blistavi oblik graciozno odolijeva gravitaciji jednostavnošću koja potvrđuje paradigmu naše epohe: postići više, a pritom koristeći manje.

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje

Pupil 108

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje Učenik 108: najpovoljniji Windows 8 kabrioletni uređaj za obrazovanje. Novo sučelje i potpuno novo iskustvo u učenju. Učenik 108 obrušava se i na svijetu tableta i prijenosnih računala, prebacujući se među dva radi postizanja boljih performansi u obrazovanju. Windows 8 otvara nove mogućnosti učenja, omogućujući studentima da u potpunosti iskoriste mogućnost dodirnog zaslona i bezbroj aplikacija. Dio učenika Intel® obrazovnih rješenja, Pupil 108 je najpristupačnije i najprikladnije rješenje za učionice širom svijeta.

Blagovaonski Stol

Chromosome X

Blagovaonski Stol Trpezarijski stol dizajniran tako da omogući sjedenje za osam osoba koje djeluju u rasporedu strelica. Vrh je apstraktni X, izrađen od dva različita komada naglašena dubokom linijom, dok je isti apstraktni X reflektiran na podu s osnovnom strukturom. Bijela konstrukcija izrađena je od tri različita komada za jednostavno sastavljanje i transport. Nadalje, kontrast furnira od tikovine od vrha i bijele boje za bazu odabran je kako bi posvijetlio donji dio dajući veći naglasak nepravilnom obliku vrha, pružajući nagovještaj za različitu interakciju korisnika.