Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera

Eataly

Dizajn Interijera Eataly Toronto prilagođen je nijansama našeg rastućeg grada i osmišljen je da poboljša i poveća društvene razmjene putem univerzalnog katalizatora sjajne talijanske hrane. Jedino je prikladno da su tradicionalni i dugotrajni "passggiata" inspiracija dizajna za Eataly Toronto. Ovaj bezvremenski ritual vidi kako se Talijani svake večeri kreću glavnom ulicom i pijacom, šetaju i druže i povremeno se zaustavljaju u barovima i trgovinama. Ova serija iskustava zahtijeva novu, intimnu uličnu skalu na Blooru i zaljevu.

Sočan Namjenski Okvir Za Rast

Bloom

Sočan Namjenski Okvir Za Rast Bloom je sočan namjenski okvir za rast koji djeluje kao moderan kućni namještaj. Pruža savršene uvjete uzgoja za sukulente. Glavni cilj proizvoda je ispuniti želju i njegovati one koji žive u urbanim područjima sa manje zelenog okoliša. Urbani život dolazi s mnogim izazovima u svakodnevnom životu. To navodi ljude da ignoriraju njihovu prirodu. Bloom ima za cilj biti most između potrošača i njihovih prirodnih želja. Proizvod nije automatiziran, ima za cilj pomoći potrošačima. Podrška za aplikaciju omogućava korisnicima da djeluju sa svojim biljkama, što će im omogućiti da se njeguju.

Kapela

Coast Whale

Kapela Bionski oblik kita postao je jezik ove kapele. Kita nasukao na obali Islanda. Osoba može ući u svoje tijelo putem niskog ribljeg mesa i iskusiti perspektivu kita koji gleda u ocean gdje je ljudima lakše razmišljati o zanemarivanju degradacije okoliša. Noseća konstrukcija pada na plažu kako bi se osigurala minimalna šteta prirodnom okolišu. Prirodni i okolišno prihvatljivi materijali čine ovaj projekt turističkom destinacijom koja zahtijeva zaštitu okoliša.

Transformativna Guma

T Razr

Transformativna Guma U skoroj budućnosti naglo je procvat razvoja električnog prometa. Kao proizvođač autodijelova, Maxxis stalno razmišlja kako može dizajnirati izvediv pametni sustav koji može sudjelovati u ovom trendu, pa čak i pomoći da ga ubrza. T Razr je pametna guma razvijena za potrebe. Njegovi ugrađeni senzori aktivno otkrivaju različite uvjete vožnje i pružaju aktivne signale za transformiranje gume. Uvećana gazišta se protežu i mijenjaju kontaktno područje kao odgovor na signal, tako poboljšavaju vučne performanse.

Proizvođač Čaja

Grundig Serenity

Proizvođač Čaja Serenity suvremeni je proizvođač čaja koji se usredotočuje na radosno korisničko iskustvo. Projekt se uglavnom fokusira na estetske elemente i korisničko iskustvo, jer glavni cilj sugerira da se proizvod razlikuje od postojećih proizvoda. Priključak proizvođača čaja manji je od tijela koje omogućuje da proizvod pogleda iznad zemlje što donosi jedinstveni identitet. Blago zakrivljeno tijelo u kombinaciji s narezanim površinama također podržava jedinstveni identitet proizvoda.

Luster

Lory Duck

Luster Lory Duck dizajniran je kao sustav ovjesa sastavljen od modula izrađenih od mjedenog i epoksidnog stakla, a svaki od njih podsjeća na patku koja lako naginje kroz hladnu vodu. Moduli također nude konfigurabilnost; s dodirom, svaka se može prilagoditi bilo kojem smjeru i objesiti na bilo kojoj visini. Osnovni oblik svjetiljke nastao je relativno brzo. Međutim, bila su potrebna mjeseci istraživanja i razvoja sa bezbroj prototipa da bi stvorili savršenu ravnotežu i najbolji izgled iz svih mogućih uglova.