Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera

Corner Paradise

Dizajn Interijera Kako se lokacija nalazi na kutnom zemljištu u gradu s velikim prometom, kako može pronaći mir u bučnom susjedstvu uz zadržavanje pogodnosti poda, prostorne praktičnosti i arhitektonske estetike? Ovo pitanje je u početku učinilo dizajn prilično izazovnim. Kako bi se u velikoj mjeri povećala privatnost stanovanja uz očuvanje dobre rasvjete, ventilacije i uvjeta dubine polja, dizajner je dao hrabar prijedlog, izgraditi unutarnji krajolik. Odnosno, izgraditi trokatnu kubičnu zgradu i premjestiti prednje i stražnje dvorište u atrij , za stvaranje zelenila i vodenog krajolika.

Stambena Kuća

Oberbayern

Stambena Kuća Dizajner vjeruje da dubina i značaj prostora žive u održivosti koja proizlazi iz jedinstva međusobno povezanih i suovisnih čovjeka, prostora i okoliša; stoga s ogromnim izvornim materijalima i recikliranim otpadom, koncept je materijaliziran u dizajnerskom studiju, kombinaciji doma i ureda, za stil dizajna koji suživot s okolišem.

Konceptualna Izložba

Muse

Konceptualna Izložba Muse je eksperimentalni projekt dizajna koji proučava glazbenu percepciju čovjeka kroz tri instalacijska iskustva koja pružaju različite načine doživljaja glazbe. Prvi je čisto senzacionalan korištenjem termoaktivnog materijala, a drugi prikazuje dekodiranu percepciju glazbene prostornosti. Posljednji je prijevod između notnog zapisa i vizualnih oblika. Ljudi se potiču na interakciju s instalacijama i vizualno istraživanje glazbe vlastitom percepcijom. Glavna poruka je da dizajneri trebaju biti svjesni kako percepcija utječe na njih u praksi.

Identitet Marke

Math Alive

Identitet Marke Dinamični grafički motivi obogaćuju učinak učenja matematike u miješanom okruženju učenja. Parabolički grafovi iz matematike inspirirali su dizajn logotipa. Slovo A i V povezani su kontinuiranom linijom, pokazujući interakciju između odgajatelja i učenika. Prenosi poruku da Math Alive vodi korisnike da postanu majstori u matematici. Ključni vizualni elementi predstavljaju transformaciju apstraktnih matematičkih koncepata u trodimenzionalne grafike. Izazov je bio uravnotežiti zabavno i privlačno okruženje za ciljanu publiku s profesionalnošću kao brendom obrazovne tehnologije.

Kolekcija Nakita

Biroi

Kolekcija Nakita Biroi je 3D printana serija nakita koja je inspirirana legendarnim nebeskim feniksom koji se baca u plamen i ponovno se rađa iz vlastitog pepela. Dinamične linije koje tvore strukturu i Voronoi uzorak raširen na površini simboliziraju feniksa koji oživljava iz gorućeg plamena i leti u nebo. Uzorak mijenja veličinu kako bi tekao po površini dajući strukturi osjećaj dinamike. Dizajn, koji sam po sebi pokazuje prisutnost nalik na skulpturu, daje nositelju hrabrost da napravi korak naprijed iscrtavajući svoju jedinstvenost.

Umjetnost

Supplement of Original

Umjetnost Bijele žile u riječnom kamenju dovode do nasumičnih uzoraka na površinama. Odabir pojedinih riječnih kamenja i njihov raspored pretvara ove uzorke u simbole, u obliku latiničnih slova. Tako nastaju riječi i rečenice kada su kamenje u pravom položaju jedno do drugog. Jezik i komunikacija nastaju i njihovi znakovi postaju dopuna onoga što već postoji.