Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Transformacijski Parking Za Bicikle

Smartstreets-Cyclepark™

Transformacijski Parking Za Bicikle Smartstreets-Cyclepark je svestran, moderno uređen parkirni prostor za dvije bicikle, koji se uklapa u nekoliko minuta kako bi se omogućilo brzo unapređenje objekata za parkiranje bicikala u gradskim područjima bez dodavanja nereda na uličnoj sceni. Oprema pomaže smanjiti krađu bicikla, a može se instalirati i na najužim ulicama, oslobađajući novu vrijednost od postojeće infrastrukture. Napravljena od nehrđajućeg čelika oprema se može podudarati u RAL boji i brendirati za lokalne vlasti ili sponzore. Može se koristiti i za prepoznavanje biciklističkih ruta. Može se rekonfigurirati tako da odgovara bilo kojoj veličini ili stilu stupca.

Magnezijska Ambalaža

Kailani

Magnezijska Ambalaža Radovi agencije Arome na grafičkom identitetu i umjetničkoj liniji za ambalažu Kailani temelje se na minimalnom i čistom dizajnu. Ovaj minimalizam u skladu je s proizvodom koji ima samo jedan sastojak, magnezij. Odabrana tipografija je snažna i tipkana. Karakterizira i čvrstoću mineralnog magnezija i snagu proizvoda koji potrošačima vraća vitalnost i energiju.

Boca Vina

Gabriel Meffre

Boca Vina Aroma stvara grafički identitet kolekcionarske zdjele Gabriel Meffre koja slavi 80 godina. Radili smo na karakterističnom dizajnu 30-ih godina vremena, grafički ga simbolizirala žena s čašom vina. Korištene ploče u boji naglašene su utiskivanjem i vrućim utiskivanjem folije kako bi se naglasila kolekcionarska strana kolekcije.

Ambalaža Za Hranu

Chips BCBG

Ambalaža Za Hranu Izazov za realizaciju pakiranja čipova marke BCBG sastojao se u izradi niza pakiranja u skladu s univerzumom marke. Ambalaža je morala biti i minimalistička i moderna, a pritom ima ovaj umjetnički dodir šljokica i onu ugodnu i simpatičnu stranu koja donosi likove nacrtane olovkom. Aperitiv je prigodan trenutak koji se mora osjetiti na ambalaži.

Stubište

U Step

Stubište U stepenište stuba nastaje međusobnim umetanjem dvaju četverokutnih profilnih okvira koji imaju različite dimenzije. Na taj način stubište postaje samonosivo pod uvjetom da dimenzije ne prelaze prag. Unaprijed pripremanje ovih komada pruža praktičnost montaže. Pakiranje i transport ovih ravnih komada također su znatno pojednostavljeni.

Stubište

UVine

Stubište UV-spiralno stubište oblikovano je izmjeničnim međusobnim blokiranjem U i V oblika okvira kutija. Na taj način stubište postaje samonosivo jer ne treba središnji stup ili podupirač. Svojim modularnim i svestranim dizajnom dizajn donosi jednostavnost u proizvodnji, pakiranju, transportu i ugradnji.