Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Osaka

Restoran Smješten u susjedu Itaima Bibija (Sao Paulo, Brazil), Osaka s ponosom pokazuje svoju arhitekturu, nudeći intiman i ugodan ambijent u svojim različitim prostorima. Vanjska terasa uz ulicu je ulaz u zeleno i moderno dvorište, spoj interijera, eksterijera i prirode. Privatna i profinjena estetika materijalizirana je uporabom prirodnih elemenata kao što su drvo, kamenje, željezo i tekstil. Lamella krovni sustav s prigušenom rasvjetom i rešetkama od drva pažljivo su proučavani kako bi se dovršio usklađujući dizajn interijera i stvorili različiti ambijenti.

Pogon Za Ispitivanje Vina

Grapevine House

Pogon Za Ispitivanje Vina Kućica vinove loze u obliku apstraktnog grožđa, o kojem se gotovo slobodno priča o vinogradu. Njegov glavni potporni element koji je generiran digitalno proizvedenim stupcem predstavlja omaž starom korijenu vinove loze. Prozor kuće Grapevine neprekidno je otvoren u svim smjerovima i omogućava neposredan krajobrazni doživljaj vinograda. Na ovaj način treba omogućiti vizualno poboljšanje ukusa svih vina za ispitivanje.

Kalendar

Calendar 2014 “Farm”

Kalendar Komplet za proizvodnju Farm Paper papira lako je sastaviti. Nije potrebno ljepilo ili škare. Sklopite postavljanjem dijelova zajedno s istom oznakom. Svaka će životinja biti dvomjesečni kalendar. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Višesojni Sustav Zidnih Zavjesa

GLASSWAVE

Višesojni Sustav Zidnih Zavjesa GLASSWAVE sustav multiaksijalnih zidnih zavjesa otvara vrata većoj fleksibilnosti u dizajniranju staklenih zidova za masovnu proizvodnju. Ovaj novi koncept u zidovima zavjesa temelji se na principu vertikalnih školjaka s cilindričnim, a ne pravokutnim profilima. Ovaj definitivno inovativan pristup znači da se mogu stvoriti strukture s višesmjernim vezama, povećavajući desetostruko moguće geometrijske kombinacije u montaži staklenih zidova. GLASSWAVE je niskootporni sustav namijenjen tržištu prepoznatljivih zgrada od tri kata ili manje (veličanstvene dvorane, saloni, atriji itd.)

Maloprodajni Dizajn Interijera

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloprodajni Dizajn Interijera Klijent traži kreativan dizajn koji dobro predstavlja marku. Naziv 'Hiveometric' formiran je od dvije riječi 'košnica' i 'geometrijska', što jednostavno govori o glavnom konceptu i vizualizira dizajn. Dizajn je inspiriran proizvodom heroja marke, električnom kuhalom u obliku saća. Zamišljen kao skupina saća, zidova i stropa u urednim završnim slojevima neprimjetno spajaju i prepliću složene geometrijske oblike. Linije su osjetljive i čiste, što rezultira elegantnim suvremenim izgledom koji simbolizira beskonačnu maštu i kreativnost.

Koncept Korporativne Arhitekture

Pharmacy Gate 4D

Koncept Korporativne Arhitekture Kreativni koncept temelji se na kombinaciji materijalnih i nematerijalnih komponenti koje zajedno stvaraju medijsku platformu. Središnju točku ove platforme karakterizira predimenzionirana zdjela kao simbol za apstraktnu alkemijsku čašicu iznad koje se projicira holografski dijagram plutajućeg lanca DNK. Ovaj hologram DNK, koji zapravo predstavlja slogan „Obećanje za život“, okreće se polako i sugerira lakoću života ljudskog organizma bez simptoma. Rotirajući DNK hologram ne predstavlja samo tok života već i odnos svjetla i samog života.