Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

Codependent

Stol Suvislo se usredotočuje na psihologiju i dizajn, posebno usredotočujući se na fizičku manifestaciju psihološkog stanja, ovisnost o ovisnosti. Ove dvije isprepletene tablice moraju se međusobno oslanjati da bi funkcionirale. Dva su oblika nesposobna da stoje sama, ali zajedno stvaraju jedan funkcionalni oblik. Konačna tablica snažan je primjer čija je cjelina veća od zbroja njezinih dijelova.

Komercijalni Interijer

Nest

Komercijalni Interijer Riječ dijele dva jedinstvena stručnjaka - zagovornici i arhitekti koji pozivaju na različite hijerarhijske redoslijede. Odabirom i iscrtavanjem elemenata nastojalo se cjelokupni izgled održati prizemljenim, zemljanim i oživjeti lokalnu umjetnost i građevinski materijal. Smjesa i primjena ekološki prihvatljivih materijala, veličina otvora, pokrenuta je podsjećanjem na lokalnu klimu kako bi se stvorilo ugodno okruženje koje će ponovno stvoriti izgubljene postupke, zajedno oblikujući održivu praksu.

Pribor Za Jelo

Ingrede Set

Pribor Za Jelo Set jela za jelo Ingrede dizajniran je tako da izrazi potrebu za savršenstvom u svakodnevnom životu. Skupa utora, žlica i noža zajedno pomoću magneta. Pribor za jelo stoji okomito i stvara sklad za stolom. Matematičkim oblicima dopušteno je konstruirati jedan fluidni oblik koji se sastoji od tri različita dijela. Ovakav pristup stvara nove mogućnosti koje se mogu primijeniti na mnogo različitih proizvoda kao što su stolni pribor i drugi pribor za jelo.

Glazbena Preporuka Usluga

Musiac

Glazbena Preporuka Usluga Musiac je pokretač glazbenih preporuka, koristeći proaktivno sudjelovanje kako bi pronašao precizne mogućnosti za svoje korisnike. Cilj mu je predložiti alternativna sučelja kako bi se osporio autokracija algoritma. Filtriranje informacija postalo je neizbježan pristup pretraživanju. Međutim, to stvara efekte odjeka i ograničava korisnike u njihovoj zoni udobnosti strogo slijedeći njihove želje. Korisnici postaju pasivni i prestaju propitivati opcije koje stroj pruža. Trošenje vremena na pregled opcija može povećati velike troškove troškova, ali upravo to nastoji stvoriti smisleno iskustvo.

Stambeni Prototip

No Footprint House

Stambeni Prototip NFH je razvijen za serijsku proizvodnju, a temelji se na većem skupu alata za montažne stambene tipologije. Prvi prototip izgrađen je za nizozemsku obitelj na jugozapadu Kostarike. Odabrali su dvosobnu konfiguraciju sa čeličnom konstrukcijom i oblogama od borovog drva, koji su na jedno ciljano mjesto otpremljeni na svoje ciljno mjesto. Zgrada je dizajnirana oko središnje uslužne jezgre kako bi se optimizirala logistička učinkovitost u pogledu sastavljanja, održavanja i uporabe. Projekt traži cjelovitu održivost u smislu svojih ekonomskih, okolišnih, društvenih i prostornih učinaka.

Hotel

LiHao

Hotel Povratak prirodi, gradskoj kulturnoj stanici. Stvorite rafinirani način života. Isključivo uživajte u tišini i tišini. Hotel je smješten u užurbanom području razvojne zone visoke tehnologije Baoding. Dizajner redefinira gradski hotelski resort holističkim razmišljanjem kroz ponovno kombiniranje okolnog okruženja, arhitekture, krajolika i interijera kako bi stvorio sofisticirani, prirodni i ugodni hotelski prostor. Dopustite poslovnim putnicima da se osjećaju prosperitetno u tišini, kradu poludnevni odmor.