Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Ambalaža Voda KRYSTAL u bočici otkriva bit luksuza i dobrobiti. Sadrži alkalnu pH vrijednost od 8 do 8,8 i jedinstveni mineralni sastav, voda KRYSTAL dolazi u ikoničnoj četvrtastoj prozirnoj bočici s prizmom koja podsjeća na pjenušava kristal i ne ugrožava kvalitetu i čistoću. Logo marke KRYSTAL suptilno je istaknut na boci, naglašavajući dodatni dodir luksuznog iskustva. Osim vizualnog utjecaja boce, PET i staklene boce u kvadratnom obliku mogu se reciklirati, što optimizira prostor za pakiranje i materijale, čime se smanjuje ukupni otisak ugljika.

Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Krajnji cilj okretnog stola Hi-Fi-a je ponovno stvaranje najčišćih i nezagađenih zvukova; ova suština zvuka je i termin i koncept ovog dizajna. Ovaj uljepšeni izrađeni proizvod skulptura je zvuka koji reproducira zvuk. Kao gramofon spada među najbolje dostupne gramofone Hi-Fi, a ova neusporediva izvedba ukazuje i pojačava svojim jedinstvenim oblikom i aspektima dizajna; spajanje forme i funkcije u duhovnoj uniji kako bi utjelovio gramofon Calliope.

Naušnice I Prsten

Vivit Collection

Naušnice I Prsten Inspirisana oblicima koji se nalaze u prirodi, Vivit Collection stvara zanimljivu i znatiželjnu percepciju izduženim oblicima i zavojitim linijama. Komadi Vivita sastoje se od savijenih limova od žutog zlata od 18 kilograma i crnih rodijevih obloga na vanjskim stranama. Naušnice u obliku lista okružuju minđuše tako da prirodni pokreti stvaraju zanimljiv ples između crnog i zlata - skrivajući se i otkrivajući žuto zlato ispod. Sinuoznost oblika i ergonomski atributi ove zbirke predstavljaju očaravajuću igru svjetla, sjena, odsjaja i refleksija.

Umivaonik

Vortex

Umivaonik Cilj vrtlog dizajna je pronaći novi oblik utjecaja na protok vode u umivaonicima kako bi se povećala njihova učinkovitost, doprinijelo njihovom korisničkom iskustvu i poboljšalo njihove estetske i semiotičke kvalitete. Rezultat je metafora, izvedena iz idealiziranog vrtložnog oblika koji označava odvod i protok vode koji vizualno označavaju cijeli objekt kao funkcionalni umivaonik. Ovaj oblik u kombinaciji s slavinom vodi vodu u spiralni put koji omogućuje istoj količini vode da prekriva više tla što rezultira smanjenom potrošnjom vode za čišćenje.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Rizičnu trgovinu osmislila je i stvorila mala, dizajnerski studio i vintage galerija koju je osnovao Piotr Płoski. Zadatak je predstavljao brojne izazove, budući da se butik nalazi na drugom katu stambene kuće, nema izlog i ima površinu od samo 80 m2. Tu je došla ideja udvostručenja područja, koristeći prostor kako na stropu, tako i na podni prostor. Postignuta je gostoljubiva, domaća atmosfera, iako je namještaj zapravo obješen na stropu. Rizična trgovina dizajnirana je prema svim pravilima (čak prkosi gravitaciji). U potpunosti odražava duh marke.