Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnost

Supplement of Original

Umjetnost Bijele žile u riječnom kamenju dovode do nasumičnih uzoraka na površinama. Odabir pojedinih riječnih kamenja i njihov raspored pretvara ove uzorke u simbole, u obliku latiničnih slova. Tako nastaju riječi i rečenice kada su kamenje u pravom položaju jedno do drugog. Jezik i komunikacija nastaju i njihovi znakovi postaju dopuna onoga što već postoji.

Vizualni Identitet

Imagine

Vizualni Identitet Cilj je bio koristiti oblike, boje i tehnike dizajna inspirirane joga pozama. Elegantan dizajn interijera i centra, nudeći posjetiteljima miran doživljaj za obnovu energije. Stoga je dizajn logotipa, online medija, grafičkih elemenata i pakiranja slijedio zlatni omjer kako bi imali savršen vizualni identitet kako se i očekivalo da posjetiteljima centra pomognu da steknu sjajno iskustvo komunikacije kroz umjetnost i dizajn centra. Dizajnerica je dizajnom utjelovila iskustvo meditacije i joge.

Vješalica

Linap

Vješalica Ova elegantna vješalica za odjeću pruža rješenja za neke od najvećih problema - poteškoće umetanja odjeće s uskim ovratnikom, poteškoće vješanja donjeg rublja i trajnost. Inspiracija za dizajn došla je od spajalice koja je kontinuirana i izdržljiva, a konačno oblikovanje i izbor materijala zaslužna su za rješenja ovih problema. Rezultat je izvrstan proizvod koji krajnjem korisniku olakšava svakodnevni život i ujedno lijep dodatak butik dućana.

Stambena

House of Tubes

Stambena Projekt je spoj dviju zgrada, napuštene iz 70-ih sa zgradom iz današnjeg doba, a element koji je dizajniran da ih ujedini je bazen. Riječ je o projektu koji ima dvije glavne namjene, 1. kao rezidencija za 5-članu obitelj, 2. kao muzej umjetnosti, s širokim prostorima i visokim zidovima za više od 300 ljudi. Dizajn kopira oblik stražnje planine, kultnu planinu grada. U projektu su korištena samo 3 završne obrade sa svijetlim tonovima kako bi prostori zasjali kroz prirodnu svjetlost koja se projicira na zidove, podove i stropove.

Stolić Za Kavu

Sankao

Stolić Za Kavu Sankao stolić za kavu, "tri lica" na japanskom, elegantan je komad namještaja koji bi trebao postati važan lik svakog modernog dnevnog boravka. Sankao se temelji na evolucijskom konceptu koji raste i razvija se kao živo biće. Izbor materijala mogao bi biti samo puno drvo iz održivih nasada. Sankao stolić za kavu jednako kombinira najvišu tehnologiju proizvodnje s tradicionalnom zanatom, čineći svaki komad jedinstvenim. Sankao je dostupan u različitim vrstama masivnog drveta kao što su Iroko, hrast ili jasen.

Tws Slušalice

PaMu Nano

Tws Slušalice PaMu Nano razvija "nevidljive u uhu" slušalice prilagođene mladim korisnicima i prikladne za više scenarija. Dizajn se temelji na optimizaciji podataka o ušima više od 5.000 korisnika i konačno osigurava da će većina ušiju biti udobna kada ih nosite, čak i tijekom ležanja na boku. Površina kućišta za punjenje koristi posebnu elastičnu tkaninu za skrivanje svjetlosnog indikatora kroz integriranu tehnologiju pakiranja. Magnetno usisavanje olakšava rad. BT5.0 pojednostavljuje rad dok održava brzu i stabilnu vezu, a aptX kodek osigurava višu kvalitetu zvuka. IPX6 Vodootpornost.