Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Broš

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broš Lik i vanjski oblik predmeta omogućuju promjenu novog dizajna ukrasa. U živahnoj se prirodi jedno razdoblje mijenja u drugo. Proljeće slijedi zima, a jutro dolazi poslije noći. Boje se također mijenjaju, kao i atmosfera. Ovaj princip zamjene, izmjenjivanje slika prenose se u ukrase «Azijske metamorfoze», zbirke u kojoj se dva različita stanja, dvije nesputane slike odražavaju u jednom predmetu. Pokretni elementi konstrukcije omogućuju promjenu karaktera i izgleda ukrasa.

Kolekcija Make-Upa

Kjaer Weis

Kolekcija Make-Upa Dizajn kozmetičke linije Kjaer Weis destilira osnove ženske šminke na njena tri bitna područja primjene: usne, obrazi i oči. Dizajnirali smo kompaktne oblike koji bi zrcalili značajke koje će ih koristiti za poboljšanje: vitke i duge za usne, velike i četvrtaste za obraze, male i okrugle za oči. Zanimljivo, zglobovi se okreću inovativnim bočnim pokretom, navijajući poput krila leptira. Ovi kompaktni materijali svježe se pune do kraja, a ne recikliraju.

Analogni Sat

Kaari

Analogni Sat Ovaj se dizajn temelji na standardnom 24-satnom analognom mehanizmu (polučasovna ruka u satu). Ovaj dizajn je opremljen s dva reza u obliku luka. Kroz njih se mogu vidjeti ruke sata i minuta skretanja. Ruka sata (disk) podijeljena je u dva segmenta različitih boja koji, rotirajući, označavaju AM ili PM vrijeme, ovisno o boji koja počinje biti vidljiva. Minutna ruka vidljiva je kroz luk većeg radijusa i određuje koji minutni utor odgovara biranju od 0-30 minuta (nalazi se na unutarnjem polumjeru luka) i utor 30-60 minuta (nalazi se na vanjskom polumjeru).

Moderna Haljina Na Haljini

Le Maestro

Moderna Haljina Na Haljini Le Maestro revolucionira haljinu cipela ugrađujući "matricu za petu" titanijsku matricu s direktnim metalnim sinterom (DMLS). 'Matrix peta' smanjuje vizualnu masu dijela pete i pokazuje strukturnu cjelovitost cipela haljine. Kako bi upotpunila elegantan vamp, za gornji dio izrazitog asimetričnog dizajna koristi se visokozrnata koža. Integriranje dijela pete u gornji dio sastavljeno je u glatkoj i profinjenoj silueti.

Istraživačko Markiranje

Pain and Suffering

Istraživačko Markiranje Ovaj dizajn istražuje patnju u različitim slojevima: filozofskim, društvenim, medicinskim i znanstvenim. Iz mog osobnog stajališta da patnja i bol dolaze u mnogim licima i oblicima, filozofskim i znanstvenim, izabrao sam humanizaciju patnje i boli kao svoju osnovu. Proučavao sam analogije između simbiotske prirode i simbiotske u ljudskim odnosima i iz ovog istraživanja stvorio sam likove koji vizualno predstavljaju simbiotske odnose između patnje i patnje te između boli i onoga koji boluje. Ovaj je dizajn eksperiment, a gledatelj je tema.

Digitalna Umjetnost

Surface

Digitalna Umjetnost Eterična narav djela stvara nešto opipljivo. Ideja dolazi iz upotrebe vode kao elementa koji prenosi koncept na površini i površini. Dizajner je fasciniran time što želi stvoriti svoj identitet i ulogu koju oni oko nas imaju u tom procesu. Za njega se „površimo“ kada pokažemo nešto od sebe.