Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tablica Interakcije

paintable

Tablica Interakcije Slikar je višenamjenski stol za svakoga, to bi mogao biti običan stol, stol za crtanje ili glazbeni instrument. Možete koristiti različite vrste boja za slikanje na površini stola za stvaranje glazbe s prijateljima ili obitelji, a površina će senzorima u boji prenijeti crtež u melodiju. Postoje dva načina crtanja, kreativno crtanje i crtanje glazbenih nota, djeca mogu crtati sve što žele stvoriti slučajnu glazbu ili koristiti pravilo koje dizajniramo da popunimo boju na određenom položaju kako bi napravili dječju pjesmu.

Stol, Trestirnica, Postolje

Trifold

Stol, Trestirnica, Postolje Oblik Trifolda obavještava kombinacija trokutastih površina i jedinstvenog slijeda sklopiva. Ima minimalistički, ali složen i kiparski dizajn, iz svakog ugla otkriva jedinstvenu kompoziciju. Dizajn se može prilagoditi različitim svrhama bez ugrožavanja njegove strukturne cjelovitosti. Trifold je prikaz digitalnih metoda izrade i korištenja novih proizvodnih tehnologija poput robotike. Proces proizvodnje razvijen je u suradnji s robotskom tvrtkom za proizvodnju, koja je specijalizirana za savijanje metala sa 6-osnim robotima.

Nakit-Naušnice

Eclipse Hoop Earrings

Nakit-Naušnice Postoji jedna pojava koja kontinuirano uhićuje naše ponašanje, zaustavljajući nas mrtvima u svojim tragovima. Astrološki fenomen pomračenja Sunca zaintrigirao je ljude iz najranijih doba čovječanstva. Od iznenadnog potamnjenja neba i mrlje sunca bacila je dugu sjenu straha, sumnje i čuda na mašte. Zapanjujuća priroda pomračenja Sunca ostavlja trajan dojam na sve nas. Naušnice s dijamantskim pomračenjem od 18K bijelog zlata nadahnute su pomrčinom iz 2012. godine. Dizajn pokušava uhvatiti tajanstvenu prirodu i ljepotu sunca i mjeseca.

Organski Namještaj I Skulptura

pattern of tree

Organski Namještaj I Skulptura Prijedlog pregrade koja neučinkovito koristi dijelove četinjača; to jest vitki dio gornje polovice debla i nepravilno oblikovan dio korijena. Obratila sam pozornost na organske godišnje prstenove. Preklapajući se organski uzorci particije stvorili su udoban ritam u neorganskom prostoru. S proizvodima rođenim iz ovog ciklusa materijala, organski prostorni smjer postaje mogućnost za potrošača. Nadalje, jedinstvenost svakog proizvoda daje im puno veću vrijednost.

Igračka

Movable wooden animals

Igračka Životinjske raznolikosti kreću se na različite načine, jednostavno, ali zabavno. Apstraktni životinjski oblici apsorbiraju djecu kako bi ih zamislili. U grupi je 5 životinja: svinja, patka, žirafa, puž i dinosaur. Duckina glava pomiče se s desna na lijevo kad ga podignete s stola, čini se da vam kaže "NE"; Giraffeova glava može se kretati odozdo i dolje; Svinjski nos, puževe i Dinosaurove glave pomiču se iznutra prema van kad okrenete repove. Svi pokreti usmeravaju ljude i tjeraju djecu da se igraju na različite načine, poput povlačenja, guranja, okretanja itd.