Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Set

FRACTURE

Kupaonski Set Jedinstven stil keramičke sanitarne opreme, izvanredan dizajn lomljenih staklenih linija Komentar Dekonstruktivizam ... Fraktura Dezintegracija integriteta sastavnih dijelova konstrukcije, igre na površinama, kako bi se napravili geometrijski elementi dizajna poput eksterijera proizvoda i pomicanje dekonstruktivističkog stila na temelju serija kao primjer frakture Bien naišla je na jednu od najistaknutijih serija.

Ormar Za Večeru

Baan

Ormar Za Večeru "baan" je vrsta ormara koji je posebno dizajniran za upotrebu večere. Jedinstven je izgled i snaga narativnosti koja je povezana s funkcijom. Postoji nekoliko karakteristika sustava ormara. Različite funkcije i značajke ormara odijeljene pričom, poput umetaka za pribor za jelo i Kutija tkiva predstavljeni su kaminom i dimnjakom. Nadalje, čaše za vino predstavljene su lusterom, a stalak za jelo simbolizira stubište. Četiri su glavne komponente kuće pomoću kojih se pripovjedačke ideje.

Naočale

Mykita Mylon, Basky

Naočale Kolekcija MYKITA MYLON izrađena je od laganog poliamidnog materijala koji ima izuzetnu individualnu prilagodljivost. Ovaj posebni materijal stvara se sloj po sloj zahvaljujući tehnici selektivnog laserskog sinteriranja (SLS). Ponovno interpretirajući tradicionalni okrugli i ovalni okrugli oblik naočala panto koji je bio moderan 1930-ih, model BASKY dodaje novo lice ovoj kolekciji naočala koja je prvobitno dizajnirana za upotrebu u sportu.

Knjiga

Brazilian Cliches

Knjiga "Brazilski klišeji" sastavljen je koristeći slike iz starog kataloga brazilskih klišeja s printom. Ali razlog za naslov nije samo klišeji korišteni za kompoziciju njegovih ilustracija. Na svakom koraku stranice nailazimo na druge tipove brazilskih klišeja: povijesne, poput dolaska Portugalaca, katehiziranja zavičajnih Indijanaca, ekonomskih ciklusa kave i zlata ... Uključuje čak i suvremene brazilske klišeje, pune prometnih gužvi, dugovi, zatvoreni kondominiumi i otuđenost - prikazano u irelevantnoj suvremenoj vizualnoj naraciji.

Transportno Čvorište

Viforion

Transportno Čvorište Projekt je prijevoz HUB koji povezuje okolna urbana naselja u srcu dinamičnog života na jednostavan i učinkovit način generiran spajanjem različitih prometnih sustava poput željezničke stanice, metro stanice, nile palube i autobusnog kolodvora, uz druge usluge pretvaranja mjesto koje će biti katalizator budućeg razvoja.

Prijenosni Ultrazvučni Detektor Kvarova

Prisma

Prijenosni Ultrazvučni Detektor Kvarova Prisma dizajnirana je za neinvazivno ispitivanje materijala u najekstremnijim okruženjima. To je prvi detektor koji je ugradio napredne snimke u stvarnom vremenu i 3D skeniranje, što olakšava interpretaciju kvarova, smanjujući vrijeme tehničarima na licu mjesta. S praktično neuništivim kućištem i jedinstvenim višestrukim načinima pregleda, Prisma može pokriti sve aplikacije za testiranje, od naftovoda do zrakoplovnih komponenti. To je prvi detektor s cjelovitim snimanjem podataka i automatskim generiranjem PDF izvještaja. Bežična i Ethernet mogućnost povezivanja omogućuju lako nadogradnju ili dijagnosticiranje jedinice.