Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjiga

Brazilian Cliches

Knjiga "Brazilski klišeji" sastavljen je koristeći slike iz starog kataloga brazilskih klišeja s printom. Ali razlog za naslov nije samo klišeji korišteni za kompoziciju njegovih ilustracija. Na svakom koraku stranice nailazimo na druge tipove brazilskih klišeja: povijesne, poput dolaska Portugalaca, katehiziranja zavičajnih Indijanaca, ekonomskih ciklusa kave i zlata ... Uključuje čak i suvremene brazilske klišeje, pune prometnih gužvi, dugovi, zatvoreni kondominiumi i otuđenost - prikazano u irelevantnoj suvremenoj vizualnoj naraciji.

Transportno Čvorište

Viforion

Transportno Čvorište Projekt je prijevoz HUB koji povezuje okolna urbana naselja u srcu dinamičnog života na jednostavan i učinkovit način generiran spajanjem različitih prometnih sustava poput željezničke stanice, metro stanice, nile palube i autobusnog kolodvora, uz druge usluge pretvaranja mjesto koje će biti katalizator budućeg razvoja.

Prijenosni Ultrazvučni Detektor Kvarova

Prisma

Prijenosni Ultrazvučni Detektor Kvarova Prisma dizajnirana je za neinvazivno ispitivanje materijala u najekstremnijim okruženjima. To je prvi detektor koji je ugradio napredne snimke u stvarnom vremenu i 3D skeniranje, što olakšava interpretaciju kvarova, smanjujući vrijeme tehničarima na licu mjesta. S praktično neuništivim kućištem i jedinstvenim višestrukim načinima pregleda, Prisma može pokriti sve aplikacije za testiranje, od naftovoda do zrakoplovnih komponenti. To je prvi detektor s cjelovitim snimanjem podataka i automatskim generiranjem PDF izvještaja. Bežična i Ethernet mogućnost povezivanja omogućuju lako nadogradnju ili dijagnosticiranje jedinice.

Svjetiljka

Muse

Svjetiljka Nadahnuti 'Pobijeđenim budizmom' u svojoj izreci da u našem svemiru nema apsolutnih kvaliteta, dali smo paradoksalnu kvalitetu 'svjetlu' dajući mu 'fizičku prisutnost'. Duh meditacije koji potiče bio je snažan izvor inspiracije koji smo upotrijebili za stvaranje ovog proizvoda; utjelovljujući osobine "vremena", "materije" i "svjetlosti" u jednom proizvodu.

Keramika

inci

Keramika Ogledalo elegancije; Inci odražavaju ljepotu bisera s crno-bijelim opcijama i pravi su izbor za one koji žele reflektirati plemenitost i eleganciju u prostore. Inci linije proizvode se u dimenzijama 30 x 80 cm i nose bijelu i crnu klasnost u stambene prostore. Proizvedeno pomoću tehnologije digitalnog tiska, trodimenzionalni dizajn.

Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni proizvod sa zaslonom osjetljivim na dodir za programiranje i umjeravanje svih digitalnih tahografa prilagođenih komercijalnim vozilima. Usredotočujući se na brzinu i jednostavnost uporabe, Optimo kombinira bežičnu komunikaciju, podatke o aplikaciji proizvoda i mnoštvo različitih senzorskih veza u prijenosni uređaj za upotrebu u kabini vozila i radionici. Dizajniran za optimalnu ergonomiju i fleksibilno pozicioniranje, njegovo sučelje usmjereno na zadaće i inovativni hardver drastično poboljšavaju korisničko iskustvo i uzimaju tahografsko programiranje u budućnost.