Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komercijalna Animacija

Simplest Happiness

Komercijalna Animacija U kineskom zodijaku 2019. je godina svinje, pa je Yen C dizajnirao narezanu svinju, a to je kazna u "mnogim vrućim filmovima" na kineskom. Sretni likovi u skladu su sa slikom kanala i sa zadovoljnim osjećajima koje kanal želi pružiti svojoj publici. Video je kombinacija četiri filma filma. Djeca koja igraju mogu najbolje pokazati čistu sreću i nadaju se da će i publika imati isti osjećaj dok gleda film.

Naziv projekta : Simplest Happiness, Ime dizajnera : Yen C Chen, Ime klijenta : Fox Movies.

Simplest Happiness Komercijalna Animacija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.