Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kauč

Shell

Kauč Kauč Shell pojavio se kao kombinacija obrisa morskih školjki i modnih trendova oponašanja tehnologije egzoskeleta i 3D ispisa. Cilj je bio stvoriti kauč s učinkom optičke iluzije. To bi trebao biti lagani i prozračni namještaj koji se može koristiti i kod kuće i na otvorenom. Da bi se postigao učinak lakoće, korištena je mreža najlonskih užadi. Tako se tvrdoća trupa uravnotežuje tkanjem i mekoćom linija siluete. Čvrsta baza ispod kutnih dijelova sjedala može se koristiti kao bočni stolovi, a meka nadzemna sjedala i jastuci dovršavaju sastav.

Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelje izrađen je upravo na naslonu. To je referenca na simbol beskonačnosti - obrnutu cifru od osam. Kao da mijenja oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon za leđa objedinjen je s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju, koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizanje za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje, baš kao što to čine stezaljke.

Rasvjeta

Capsule

Rasvjeta Oblik kapsule svjetiljke ponavlja oblik kapsula koji su toliko rasprostranjeni u modernom svijetu: lijekovi, arhitektonske građevine, svemirski brodovi, termoze, epruvete, vremenske kapsule koje više desetljeća prenose poruke potomcima. Može biti dvije vrste: standardna i izdužena. Svjetiljke su dostupne u nekoliko boja s različitim stupnjem prozirnosti. Vezanje s najlonskim konopcima dodaje lampi ručni radni učinak. Njegov univerzalni oblik bio je određivanje jednostavnosti izrade i masovne proizvodnje. Ušteda u procesu proizvodnje svjetiljke njegova je glavna prednost.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naručuje Sinans Mansions u Šangaju za proslavu Kineske Nove godine 2017. Sastoji se od privremenog paviljona plus interaktivnog LED svjetla "rezonanca" pričvršćenog na unutarnjoj površini. Koristi Low-Fi tehnike za vizualizaciju rezonantnih frekvencija svojstvenih prirodnom okruženju, kroz interakciju javnosti i okolnih elemenata otkrivenih LED mrežom. Paviljon osvjetljava javno područje kao odgovor na vibracijske podražaje. Osim što posjetitelji mogu doći napraviti želje proljetnog festivala, može se koristiti i kao pozornica izvedbe.

Fotelja

Lollipop

Fotelja Fotelja Lollipop kombinacija je neobičnih oblika i modernih boja. Njegove siluete i elementi u boji morali su izgledati na daljinu poput bombona, ali istodobno bi se fotelja trebala uklopiti u interijere različitih stilova. Oblik chupa-chups-a činio je osnovu naslona za ruke, a naslon i sjedalo izrađeni su u obliku klasičnih bombona. Fotelja Lollipop stvorena je za ljude koji vole odvažne odluke i modu, ali ne žele se odreći funkcionalnosti i udobnosti.

Kontrola Kvalitete Zraka

Midea Sensia AQC

Kontrola Kvalitete Zraka Midea Sensia AQC inteligentni je hibrid koji integrira kućni interijer i s elegancijom i sa stilom. Donosi humaniziranu tehnologiju i inovacije kroz značajke, kontrolu pročišćavanja temperature i kvalitete zraka uz osvjetljenje i vazu u dekor sobe. Bolje stanje dolazi putem tehnologije senzora koji mogu očitavati okoliš i održavati lokalnu temperaturu i vlažnost stabilnom, u skladu s prethodnim postavkama, izrađenim od MideaApp.