Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privatna Rezidencija

House L019

Privatna Rezidencija U cijeloj kući korišten je jednostavan, ali sofisticiran koncept materijala i boja. Bijeli zidovi, drveni hrastovi podovi i lokalni krečnjak za kupaonice i dimnjake. Precizno izrađen detalj stvara atmosferu osjetljivog luksuza. Točno sastavljeni vidici određuju slobodno plutajući životni prostor u obliku slova L.

Ured

Studio Atelier11

Ured Zgrada se temeljila na "trokutu" s najjačim vizualnim slikama izvornog geometrijskog oblika. Ako pogledate s visokog mjesta, možete vidjeti ukupno pet različitih trokuta. Kombinacija trokuta različitih veličina znači da "čovjek" i "priroda" igraju ulogu kao mjesto na kojem se susreću.

Stambena Kuća

Tei

Stambena Kuća Činjenica da je lagodan život nakon odlaska u mirovinu, koji čini većinu prostorija na padinama, ostvaren stalnim dizajnom na uobičajeni način. Za uživanje u bogatom okruženju. Ali ovaj put nije vila arhitektura već osobno stanovanje. Tada smo prvo počeli izrađivati strukturu na temelju toga da je u stanju ugodno provoditi uobičajeni život bez nerazumnosti na čitavom planu.

Unutarnji Zajednički Prostori

Highpark Suites

Unutarnji Zajednički Prostori Zajednička područja Highpark Suites istražuju besprijekornu integraciju urbanih gen-Y stilova života sa zelenim životom, poslom, zabavom i zajednicom. Od predvorja wow-faktora do skulpturalnih nebeskih terena, funkcionalnih dvorana i zabavnih dvorana za sastanke, ovi su prostori namijenjeni stanovnicima da ih koriste kao produžetak svojih domova. Inspirisan besprijekornim zatvorenim životom na otvorenom, fleksibilnošću, interaktivnim trenutcima i paletom urbanih boja i tekstura, MIL Design je pomikao granice da stvori jedinstvenu, održivu i holističku zajednicu u kojoj svaki prostor ima na umu stanovnike i tropsko okruženje.

Knjižara, Trgovački Centar

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knjižara, Trgovački Centar Zato zadatak Jato Design-a je pretvoriti tradicionalnu knjižaru u dinamičan prostor za višestruku upotrebu - biti ne samo šoping centar, već i kulturno središte događanja nadahnutih knjigama i još mnogo toga. Centrepice je prostor heroja u kojem se posjetitelji kreću u okruženju osvijetljenog drveta i oplemenjenim dramatičnim dizajnom. Kokoni slični fenjerima vise s stropa dok stubišta služe kao zajednički prostori koji posjetitelje potiču da se zadrže i čitaju dok sjede na stepenicama.

Dizajn Interijera Hotela

Stories Container

Dizajn Interijera Hotela Kontejner prevozi teret do mjesta. Hotel nudi odmarališta za putnike. Prolazno počivalište zajedničko je njima. Zato koristite "kontejner" kao koncept hotela. Hotel nije samo počivalište, već i prostor s osobnošću. Svaka soba ima svoj izraz i osobnost. Stoga stvorite osam različitih apartmana kao sljedeće: Prepustite se, Razvijajte se, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey i Ballerina. Stabilna kuća nije samo počivalište, već i opskrbna stanica za vaš duh.