Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Obiteljska Rezidencija

Sleeve House

Obiteljska Rezidencija Ovaj uistinu jedinstveni dom dizajnirao je ugledni arhitekt i znanstvenik Adam Dayem, a nedavno je osvojio drugo mjesto na natjecanju American-Architects US Building of the Year. Kuća s 3 BR / 2,5 kupatila smještena je na otvorenim, valjanim livadama, u okruženju koje pruža privatnost, kao i dramatičan pogled na dolinu i planinu. Koliko god to izgledalo zagonetno, struktura je zamišljena dijagramijski kao dva volumena koja se presijecaju u rukavu. Pročelje drvenog ugljena od održivog izvora daje kući grubu, otrljanu teksturu, suvremenu reinterpretaciju starih staja u dolini Hudson.

Umjetnički Prostor

Surely

Umjetnički Prostor Ovo je umjetnost, casual i maloprodaja, koje se sve kombinira u jednom prostoru. Budući da je arhitektura tvornica konfekcijskih kuka za odjeću u zemlji. Čitava zgrada zadržava bodljikavu teksturu zida, jer slojna tekstura prostora stvara drugačiji kontrast s vanjskim, stvara i prostorni doživljaj. Napuštajući previše tvrdi ukras, upotrijebio je neki mekani ukras za prikaz koji je stvorio opuštajući osjećaj. Kontrast između stvaranja i rane faze fleksibilniji je za održivi razvoj prostora u budućnosti.

Prodajni Centar

Shuimolanting

Prodajni Centar Kineski stil ovog slučaja prihvaća tamno kaveni crveni mljeveni kamen na tržištu i prazno prirodno osvjetljenje podnog prozora, tvoreći kontrast svjetla i sjene, virtualnog i stvarnog. Virtuelne i aluminijske rešetke od drveta, komadi listova bakrenog umjetničkog lotosa na mjestu s kojeg se nalazi voda i kineska umjetnička instalacija strukture znakova u području odmora točka su "dvorišta orhideja s tintom"; slučaj. Konkretno, upotreba novih materijala od malih boginja, u običnom naglasku izvanredna, ali i domišljato smanjuje troškove površine.

Kupaonica Izlog

Agape

Kupaonica Izlog Da bismo se razlikovali od običnog izložbenog prostora, taj prostor definiramo kao pozadinu koja može naglasiti ljepotu robe. Ovom definicijom želimo stvoriti vremensku fazu da roba može sijati spontano. Također stvaramo vremensku os da bismo prikazali da je svaki proizvod koji se pokazao u ovom prostoru napravljen iz različitih vremena.

Međunarodna Škola

Gearing

Međunarodna Škola Konceptualni oblik kruga Međunarodne škole Debrecen simbolizira zaštitu, jedinstvo i zajednicu. Izgledaju različite funkcije poput povezanih zupčanika, paviljona na žici raspoređenoj na luku. Rascjepkanost prostora stvara različite prostore zajednice između učionica. Prostorno iskustvo romana i stalna prisutnost prirode pomažu učenicima u kreativnom razmišljanju i očitovanju njihovih ideja. Staze koje vode do offsite obrazovnih vrtova i šume dovršavaju koncept kruga stvarajući uzbudljiv prijelaz između izgrađenog i prirodnog okoliša.

Privatna Rezidencija

House L019

Privatna Rezidencija U cijeloj kući korišten je jednostavan, ali sofisticiran koncept materijala i boja. Bijeli zidovi, drveni hrastovi podovi i lokalni krečnjak za kupaonice i dimnjake. Precizno izrađen detalj stvara atmosferu osjetljivog luksuza. Točno sastavljeni vidici određuju slobodno plutajući životni prostor u obliku slova L.