Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urbane Skulpture

Santander World

Urbane Skulpture Santander World je javni umjetnički događaj koji obuhvaća skupinu skulptura koje slave umjetnost i omalovažavaju grad Santander (Španjolska) u pripremi za Svjetsko prvenstvo u jedrenju Santander 2014. Skulpture su visoke 4,2 metra, izrađene su od lima i svaka od njih rade razni vizualni umjetnici. Svaki od komada konceptualno predstavlja kulturu jednog od 5 kontinenata. Značenje je predstavljati ljubav i poštovanje kulturne raznolikosti kao oruđa za mir, kroz oči različitih umjetnika, i pokazati da društvo različitost prihvaća s otvorenim rukama.

Plakat

Chirming

Plakat Kad je Sook bio mlad, na planini je ugledao lijepu pticu, ali ptica je brzo odletjela, iza sebe je ostavila samo zvuk. Podigla je pogled prema nebu kako bi pronašla pticu, ali sve što je mogla vidjeti bile su grane drveća i šuma. Ptica je stalno pjevala, ali nije imala pojma gdje je. Od malih nogu ptica je bila grana drveća i velika šuma do nje. To ju je iskustvo natjeralo da vizualizira zvuk ptica poput šume. Zvuk ptica opušta um i tijelo. To je privuklo njezinu pažnju, a to je kombinirala s mandalom, koja vizualno predstavlja iscjeljenje i meditaciju.

Katalog

Classical Raya

Katalog Jedna stvar o Hari Rayu - to je da bezvremene Raya pjesme prošlosti i danas ostanu blizu srcima ljudi sve do danas. Koji je bolji način da se to postigne nego s temom 'Klasična Raya'? Kako bi se prikazala suština ove teme, katalog poklona poklona dizajniran je tako da podsjeća na staru vinil ploču. Cilj nam je bio: 1. Napraviti poseban dizajn, a ne stranice koje se sastoje od vizualnih proizvoda i njihovih cijena. 2. Stvorite razinu uvažavanja za klasičnu glazbu i tradicionalne umjetnosti. 3. Iznesi duh Hari Raya.

Interaktivna Umjetnička Instalacija

Pulse Pavilion

Interaktivna Umjetnička Instalacija Paviljon pulsa interaktivna je instalacija koja ujedinjuje svjetlost, boje, pokret i zvuk u višeosjetnom doživljaju. Izvana je jednostavna crna kutija, ali ulazeći u nju, uronjena je u iluziju da led svjetla, pulsirajući zvuk i živahna grafika stvaraju zajedno. Šareni izložbeni identitet kreiran je u duhu paviljona, koristeći grafiku s unutarnje strane paviljona i fontom prilagođenom dizajnu.

Komercijalna Animacija

Simplest Happiness

Komercijalna Animacija U kineskom zodijaku 2019. je godina svinje, pa je Yen C dizajnirao narezanu svinju, a to je kazna u "mnogim vrućim filmovima" na kineskom. Sretni likovi u skladu su sa slikom kanala i sa zadovoljnim osjećajima koje kanal želi pružiti svojoj publici. Video je kombinacija četiri filma filma. Djeca koja igraju mogu najbolje pokazati čistu sreću i nadaju se da će i publika imati isti osjećaj dok gleda film.

Promocija Događaja

Typographic Posters

Promocija Događaja Tipografski plakati zbirka je postera izrađenih tijekom 2013. i 2015. Ovaj projekt uključuje eksperimentalnu upotrebu tipografije upotrebom linija, uzoraka i izometrijske perspektive koji stvaraju jedinstveno percepcijsko iskustvo. Svaki od ovih plakata predstavlja izazov za komunikaciju s jedinom vrstom upotrebe. 1. Plakat za proslavu 40. godišnjice Felixa Beltrana. 2. Plakat za proslavu 25. godišnjice Gestalt instituta. 3. Plakat u znak protesta zbog nestalih 43 učenika u Meksiku. 4. Poster za dizajnersku konferenciju Passion & Design V. 5. Trinaest zvuka Juliana Carilla.