Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

Osker

Fotelja Osker vas odmah pozove da se opustite i opustite. Ova fotelja ima vrlo izražen i zakrivljen dizajn koji pruža karakteristične karakteristike poput savršeno izrađenih drvenih stolarija, kožnih naslona za ruke i jastuka. Mnogo detalja i upotreba visokokvalitetnih materijala: kože i punog drveta jamče suvremeni i bezvremenski dizajn.

Naziv projekta : Osker, Ime dizajnera : gunther pelgrims, Ime klijenta : Gunther Pelgrims.

Osker Fotelja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.