Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sočan Namjenski Okvir Za Rast

Bloom

Sočan Namjenski Okvir Za Rast Bloom je sočan namjenski okvir za rast koji djeluje kao moderan kućni namještaj. Pruža savršene uvjete uzgoja za sukulente. Glavni cilj proizvoda je ispuniti želju i njegovati one koji žive u urbanim područjima sa manje zelenog okoliša. Urbani život dolazi s mnogim izazovima u svakodnevnom životu. To navodi ljude da ignoriraju njihovu prirodu. Bloom ima za cilj biti most između potrošača i njihovih prirodnih želja. Proizvod nije automatiziran, ima za cilj pomoći potrošačima. Podrška za aplikaciju omogućava korisnicima da djeluju sa svojim biljkama, što će im omogućiti da se njeguju.

Naziv projekta : Bloom, Ime dizajnera : Mert Ali Bukulmez, Ime klijenta : Nottingham Trent University.

Bloom Sočan Namjenski Okvir Za Rast

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.