Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brijač

Alpha Series

Brijač Alpha serija je kompaktan, poluprofesionalni brijač koji može podnijeti osnovne zadatke za njegu lica. Također proizvod koji nudi higijenska rješenja s inovativnim pristupom u kombinaciji s prekrasnom estetikom. Jednostavnost, minimalizam i funkcionalnost u kombinaciji s laganom interakcijom korisnika izgrađuju osnove projekta. Ključno je veselo korisničko iskustvo. Savjeti se lako mogu skinuti sa brijača i staviti na odjeljak za odlaganje. Priključak je dizajniran za punjenje brijača i čišćenje vrhova podržanih UV svjetlom unutar odjeljka za odlaganje.

Naziv projekta : Alpha Series, Ime dizajnera : Mert Ali Bukulmez, Ime klijenta : Arçelik A.Ş.

Alpha Series Brijač

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.