Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ormar Za Večeru

Baan

Ormar Za Večeru "baan" je vrsta ormara koji je posebno dizajniran za upotrebu večere. Jedinstven je izgled i snaga narativnosti koja je povezana s funkcijom. Postoji nekoliko karakteristika sustava ormara. Različite funkcije i značajke ormara odijeljene pričom, poput umetaka za pribor za jelo i Kutija tkiva predstavljeni su kaminom i dimnjakom. Nadalje, čaše za vino predstavljene su lusterom, a stalak za jelo simbolizira stubište. Četiri su glavne komponente kuće pomoću kojih se pripovjedačke ideje.

Naziv projekta : Baan, Ime dizajnera : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Ime klijenta : Partly Cloudy Studio.

Baan Ormar Za Večeru

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.