Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Stocker

Stolica Stocker je fuzija između stolice i stolice. Lagana drvena sjedala koja se mogu slagati prikladna su za privatne i polugodišnje objekte. Njegov izraziti oblik podcrtava ljepotu lokalnog drveta. Zamršeni strukturalni dizajn i konstrukcija omogućuju mu debljinom materijala od 8 mm od 100 posto čvrstog drveta za izradu robusnog, ali laganog predmeta teškog samo 2300 grama. Kompaktna konstrukcija Stocker-a omogućava uštedu prostora. Složene jedna na drugu, lako se mogu pohraniti, a zahvaljujući inovativnom dizajnu, Stocker se može potpuno gurnuti ispod stola.

Naziv projekta : Stocker, Ime dizajnera : Matthias Scherzinger, Ime klijenta : FREUDWERK.

Stocker Stolica

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.