Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotel

Park Zoo

Hotel Ovo je bez sumnje hotel temeljen na životinjskoj temi. Međutim, dizajneri nisu jednostavno stvorili niz simpatičnih i gracioznih instalacija u obliku životinja kako bi privukli veliku pažnju na intenzivno konkurentnom tržištu. Upućujući prostor dubokom ljubavlju prema životinjama, dizajneri su hotel pretvorili u umjetničku izložbu, gdje kupci mogu promatrati i osjetiti stvarnu situaciju s kojom su izložene ugrožene životinje u sadašnjem trenutku.

Naziv projekta : Park Zoo, Ime dizajnera : Li Xiang, Ime klijenta : X+Living.

Park Zoo Hotel

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.