Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luster

Lory Duck

Luster Lory Duck dizajniran je kao sustav ovjesa sastavljen od modula izrađenih od mjedenog i epoksidnog stakla, a svaki od njih podsjeća na patku koja lako naginje kroz hladnu vodu. Moduli također nude konfigurabilnost; s dodirom, svaka se može prilagoditi bilo kojem smjeru i objesiti na bilo kojoj visini. Osnovni oblik svjetiljke nastao je relativno brzo. Međutim, bila su potrebna mjeseci istraživanja i razvoja sa bezbroj prototipa da bi stvorili savršenu ravnotežu i najbolji izgled iz svih mogućih uglova.

Naziv projekta : Lory Duck, Ime dizajnera : Calaras Serghei, Ime klijenta : Siero Carandash brand.

Lory Duck Luster

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.