Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuhinjska Stolica

Coupe

Kuhinjska Stolica Ova je stolica dizajnirana kako bi pomogla u održavanju neutralnog sjedenja stojećeg stava. Promatrajući svakodnevno ponašanje ljudi, tim dizajnera ustanovio je potrebu da ljudi kraće vrijeme sjede na stolicama, poput sjedenja u kuhinji za brzi odmor, što je nadahnulo tim da stvori upravo ovu stolicu koja će se prilagoditi takvom ponašanju. Ova je stolica dizajnirana s minimalnim dijelovima i strukturama, čineći stolicu pristupačnom i isplativom za kupce i prodavače, uzimajući u obzir produktivnost proizvođača.

Naziv projekta : Coupe, Ime dizajnera : Nagano Interior Industry Co.,Ltd., Ime klijenta : Nagano Interior Industry Co.,Ltd.

Coupe Kuhinjska Stolica

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.